Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Činnosť - CNC obrábanie - nástrojárska výroba.

Predaj, oprava, servis: - kopírky, multifunkčných zariadení - tonery, cartridge - papier

Dodáme: - vysoko kvalitné zdvíhacie plošiny - zameraním na jednoduchú a rýchlu montáž - bezpečná manipulácia pri prevádzke - rozmanitosť výbavy pre takmer každú oblasť použitia a optimalizovaná konštrukcia. Naše produkty: - FreeAccess - Štandard - Falt - Retfalt 1 x zložený - Retfalt / Hydfalt 2 x zložený - Zvláštna ...

Spoločnosť APPI CZ a.s.autorizovaný dovozca Toshiba pre SR Firma sa zaoberá vlastným predajom a zaisťuje ako záručný tak aj pozáručný servis. Zoznam produktov: - audiovizuálna prezentačná technika - veľkoplošné projekcie - multifunkčné kopírovacie a tlačové stroje - e-Doc systémy pre správu dokumentov - notebooky a príslušenstvo - ...

Zaoberáme sa prevažne stavebným zámočníctvom a kovovýrobou. Ponúkame prístrešky verejnej dopravy, zastávky a čakárne MHD, futbalové striedačky aj prístrešky na bicykle. Ďalej taktiež zimné záhrady, fasády, steny a atypické prestrešenie bazénov z hliníka a PVC.

Výroba nástrojov na presné vystružovanie dier a špeciálnych upínačov

Predaj, servis: - lesná a poľnohospodárska technika.

Dodávka, montáž: - systémy vykurovania, vetrania či chladenia - tepelné čerpadlá

Výhradný dovozca: - elektrické vibromotory, vibračné motory talianskej firmy Italvibras.

Distribúcia: - klimatizačné jednotky, tepelné čerpadlá zn. SAMSUNG.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - priemyselné chladenie - kompresorové chladiče vody - chladiace veže - výmenníky tepla - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Návrh, výroba, dodávka: - informačné kiosky - samoobslužné platobné automaty - terminály.

Výskum, vývoj, výroba: - solárne hybridné systémy a veľké batériové úložiská

Strojárska spoločnosť, dodávka: - investičné celky, technologické prevádzkové súbory pre oblasť energetiky, plynu, ropy, ekológie a infraštruktúry.

Služby: - povlakovanie Výskum, vývoj: - tribologické vrstvy

Stojanové a nástenné rozvádzače.

Služby - IT outsourcing, informačné systémy - webdesign - mediálne služby, marketing - organizáciu seminárov, sympózií, workshopov, tlačových konferencií. Prenájom, požičovňa - osobné vozidlá, automobily. Projekčná činnosť - projekcia. Kovovýroba: - oplotenie, vráta, zábradlie.

Predaj, import, distribúcia: - chirurgické pomôcky - zdravotnícky materiál

Predaj: - vrtuľníky - nové aj použité Služby: - výcvik pilotov

Dodávka: - fotovoltaické meniče - fotovoltaické prístroje

Služby: - poradenstvo v oblasti úspor spotreby energie - monitoring, analýza spotreby energie.

Projekcia, realizácia: - oceľové konštrukcie