Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Internetový predaj powerbank Anker.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Spoločnosť TOOL TRADE s.r.o. je výhradným obchodným zástupcom pre CNC obrábacie centrá značky BRAY, SAHOS a vláknových páliacich laserov značky UBRA. Produkty predstavujú špičku vo svojom odbore nielen na domácom území Slovenskej republiky, ale aj v zahraničí.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Spoločnosť sa špecializuje na prenájom bezpečnostných schránok a boxov. Prenajímame schránky a boxy rôznych veľkostí. Ďalej prevádzkuje obchod pamätných mincí a medailí

Navštívte náš zdravotnícky obchod Medihum.cz so širokou ponukou zdravotníckych potrieb. V ponuke máme veľký výber prístrojov a iných potrieb pre lekárov a zdravotnícke zariadenia.

Sme globálnymi výrobcovia manipulačnej a komunálnej techniky. Vyrábame plošinové vozíky, akumulátorové komunálne vozidlá, ťahače, čelné vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné vozíky, špeciálne vozíky do výbušného prostredia a zákazkové výrobky podľa zadania našich zákazníkov.

Naša firma sa špecializuje na revízie hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov. V súčasnej dobe vám ponúkame opravy, servis, predaj a revízie hasiacich prístrojov, požiarnych hydrantov, revízie požiarnych dverí, požiarnych klapiek a požiarnych upchávok. Ďalej Vám ponúkame detektory dymu a požiarne hlásiče.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Naše zámočníctvo Praha pôsobí priamo v hlavnom meste Praha a je k dispozícii od šiestej hodiny rannej do ôsmej hodiny večernej. Ak teda potrebujete rýchlu a kvalitnú zámočnícku pohotovosť, tak nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 601 502 205. Naši skúsení zámočníci si dokážem poradiť so všetkým od otvárania áut, cez zabuchnuté dvere až po ...

Požičovňa dodávok a mikrobusov Praha 4 V ponuke máme širokú škálu úžitkových vozidiel do 3, 5 tony a mikrobusov, ktoré vám umožnia vyriešiť problém s prepravou osôb, tovaru, vecí alebo nábytku a to na celom území Slovenskej republiky a Europy. Naším dlhodobým cieľom je poskytovanie najlepšieho servisu a zapožičanie kvalitných dodávok za zaujímavé ...

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Firma AgriMachines SE má dlhoročné skúsenosti s predajom a servisom mierne použitých a predvádzacích poľnohospodárskych strojov i mechanizácie. V našej ponuke nájdete stroje renomovaných výrobcov CLAAS, VÄDERSTAD a Zunhammer. U našej firmy sa Vám dostane kvalitného poradenstva a poľnohospodárske stroje môžete zaobstarať až s 30% zľavou. Ponuka ...

Predaj laboratórneho vybavenia - predklinické výskum.

Požičovňa elektrocentrál a dieselagregátov. Ponúkame služby v energetike. Riešime plánovanej odstávky elektrickej energie. Prevádzkujeme požičovňu mobilných zdrojov elektrickej energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všetky služby na kľúč, dodávka zariadení vrátane dopravy a sprevádzkovanie.

Dodávame a montujeme najmodernejšie bezpečnostné technológie. Jedná sa najmä o elektronické zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všetky prvky s bezpečnosťou objektov priamo súvisiace. DÔVODY PREČO S NAMI -Osobné a korektný prístup -Vysoká odborná úroveň -všetko vyriešite na jednom mieste -Záleží nám na dlhodobé ...

Naša firma ponúka veľké množstvo špeciálnych prípravkov pre dokonalú aretáciu súčastí motora. Špecializujeme sa predovšetkým na značky vozidiel BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a ďalšie.

Bike-Coffee stavia na zákazku špeciálne kávové kolostánky. Je možné ich na právne upraviť aj pre iný účel či už Food Cart, alebo prezentačné vozík.

Ďalšie produkty a služby Spoločnosť Lasvik s.r.o. ponúka vybavenie do každej predajne, obchodu či skladu: váhy pre maloobchod, pokladničné boxy, etiketovacie zariadenia, registračné pokladnice, automatizačná technika

Distribútor značiek termovíziou a nočných videnie pre Český a Slovenský trh. Poskytujeme komplexný servis pre našich obchodných partnerov v oblastni podpory predaja, reklamy a servisného centra.

Predaj a inštalácia trezorov, archivačných skríň, zamurovanie trezorov.

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...