Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Meranie fyzikálnych veličín: - stanovenie radónu v objekte pred kolaudáciou - stanovenie radónu v objekte pred predajom, prestavbou - vyhľadanie rádioaktívnych stavebných materiálov v existujúcich stavbách.

Predaj a servis zariadení a dielov pre káblovú konfekciu: - strihacie a odizolovacie stroje - krimpovacie lisy - odizolovacie zariadenie - stripper - crimpery - odvíjača - navíjača - lisovacie aplikátory - ultrazvukové zváracie stroje - odvíjacie stroje - ink-jet tlačiarne - termo tlačiarne a ďalšie.

Stolárske práce na zákazku: - kuchyne - skrine - kancelársky nábytok

Spoločnosť KOVO-PRO v Bludov u Šumperka je profesionálom v oblasti kovovýroby. Zameriava sa prevažne na presné päťosové a CNC obrábanie kovov i nekovových materiálov, frézovanie, sústruženie a 3D merania. Spoločnosť kladie dôraz na maximálnu kvalitu výrobkov, ktoré prechádzajú stopercentný kontrolou. Obrábanie strojných súčastí poskytujeme ...

Výroba nábytku pre rodinné domy, byty, reštaurácie, hotely i kancelárie, vrátane jeho reštaurovanie a povrchovej úpravy drevostavieb

služby: - zabezpečenie prostredie a zázemie pre natáčanie filmu, reklamného spotu alebo fotografovanie - prenájom párty stanov, svetiel, kúrenie, klimatizáciou, stolov, lavičiek či dodávok.

služby: - servis výpočtovej techniky - správa počítačových sietí - správa kamerových systémov - návrh a výroba rezaných samolepiek pre polepy áut, výkladov obchodov alebo podľa priania zákazníka.

Predaj čerpadiel na naftu, výdajných stojanov, kontajnerov, nádrží a príslušenstva. Čerpadlá priamo dovážame, nádrže vyrábame do objemu 24 m3.

Návrh a realizácia interiéru pre jednotlivé kancelárie alebo ucelenej prevádzky administratívnych budov, bánk, poisťovní, hotelov, reprezentačných priestorov, predajní a pod. Dodávka kancelárskeho nábytku.

Montáž, demontáž, prenájom, prípadne technické zabezpečenie mobilných konštrukcií: - tribúny - pódia - hľadisko - lešenie - lavičky - veže - ďalšie stavby pre rôzne akcie a udalosti.

Opravy cestných vozidiel Zámočníctvo, nástrojárstvo

Technický a skúšobný ústav stavebný Praha, š.p. - odštepný závod Skúšobná ústav ľahkého priemyslu v Českých Budějoviciach je organizáciou s takmer štyridsaťročnú tradíciou skúšania a posudzovania výrobkov ľahkého priemyslu. Medzi naše špecializácie patrí skúšky, rozbory, certifikácia a osvedčení hračiek a výrobkov pre deti, nábytku, zariadenia ...

Profesionálne vysávače: - predaj, e-shop - požičovňa - poradenstvo - opravy, servis.

činnosť: - vývoj a výroba meracích modulov pre PC.

predaj: - plachetnica - katamarány - inboard - Outboard - lodné príslušenstvo - lodné motory - člny.

Služby, montáž: - okenná fólia ochranné, bezpečnostné, okenné zámky ABUS, mřížezabezpečení dverí - bezpečnostné dvere BEDEX, SHERLOCK

MEIBES s.r.o. - výrobca a dodávateľ komponentov a systémov pre vykurovanie. Komponenty a systémy pre vykurovanie v rodinných a bytových domoch: - systémy logo pre nezávislé kúrenie a prípravu teplej vody - decentralizované meranie spotreby tepla pre každú bytovú jednotku - zariadenie pre reguláciu podlahového vykurovanie - flexibilné ...

Kompletnými dodávkami drevoobrábacích nástrojov: - pílové kotúče všetkých typov, - frézovacie hlavy a zostáv - HM nože, hobľovacie nože - kolíkovacie vrtáky, sukovníky, stopkové frézy a ďalší sortiment nástrojov.

Práca autožeriavom AD 28 na podvozku T815, AD 20 a AD 160 na podvozku TATRA 148 Jadrové vŕtanie železobetónu, muriva a kameňa Železobetónové a oceľové konštrukcie Diamantové rezanie

E-shop: - foto filtre - fotografické príslušenstvo, statívy, filtre - slúchadlá

Komplexné riešenia v oblasti požiarneho zabezpečenia. Predaj, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletných systémov stabilných hasiacich zariadení (SHZ) - hasiace prístroje - vodné clony - hydranty vrátane príslušenstva a náhradných dielov. Vykonávanie preventívnych požiarnych kontrol - dodržiavanie predpisov o požiarnej ochrane.

Stavebná spoločnosť: - stavebná výroba - kovovýroba - stavebniny

Veľkoobchod - sviečky - darčeková keramika a vázy - vianočné a veľkonočné dekorácie - plastové obaly - umelé kvety - kvetinárske doplnky

Kovovýroba, zámočnícke práce. Zváranie hliníka a nerezu, opravy AL diskov.

Poradenstvo v zdravotníctve so zameraním na zdravotnícke pomôcky Ponúkam poradenské a konzultačné činnosti v oblasti zdravotníckych pomôcok.