Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky: - počítače - hardvér - softvér - siete - servery - telekomunikácie - outsourcing - informačné technológie.

Zahranične obchodné zastúpenie firiem pre Českú a Slovenskú republiku. EBNER Industrieofenbau GmbH - Rakúsko: -priemyselné pece na žíhanie ocele a farebných kovov, vrátane homogenizačných a kaliacich liniek na spracovanie.

Autorizovaný predajca počítačov BRAVE ponúka: -počítačové zostavy na zákazku, tlačiarne, multifunkčné zariadenia -informačné kiosky INFORBOX -pozáručný servis všetkej výpočtovej techniky -kvalitné a osvedčené komponenty výpočtovej techniky -multimediálne doplnky pre profesionálov, kancelárie, domácnosti -spotrebný materiál ...

-Výroba maškarných masiek -Výučba v oblasti umenia a spoločenského tanca

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Kancelárska technika. -repasované písacie stroje

Predaj, montáž - kuchynské linky - kancelársky nábytok - nábytok - vstavané skrine na mieru

Ponúkame široký sortiment, internetový obchod pre Vašu kanceláriu, firmu, školu alebo úrad. Zaisťujeme kompletné dodávky kancelárskych potrieb, papiere všetkého druhu, obalový materiál, občerstvenie a hygienické potreby, rozvoz tovaru zadarmo.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Kancelársky nábytok. Firma SCANDIUM bola založená v roku 2002 Jaroslavom Čechom a Pavlom Roubalom - dvoma spoločníkmi, ktorí sa už niekoľko rokov predtým pohybovali v oblasti kancelárskych a verejných interiérov. Hlavnými náplňami sú činnosti: - architektonická - konzultačný - poradenská - realizačné.

Letecká škola OKAir prevádzkuje vyhliadkové lety, kurzy pilotom na skúšku, prenájom lietadiel a výcvik pilotov PPL, CPL a FI.

Elektromotory. Dodávky elektromotorov, frekvenčných meničov a prevodoviek, poskytujeme našim zákazníkom plný a komfortný servis.

Ponúkame tepelné čerpadlá a klimatizácia Toshiba. Predaj, montáž a servis tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Výroba - vráta Výroba - schody - ploty Strihanie a ohýbanie plechov Zámočnícke práce - kovovýroby - zákazková výroba zo železa

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

Výroba - kovový nábytok Správa nehnuteľností

Kováčstvo, podkovárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Dodávame typové aj atypické osobné výťahy, nákladné výťahy, trakčné lanové aj hydraulické výťahy, plošiny a oceľové presklené konštrukcie. Vykonávame rekonštrukcie výťahov, modernizácie výťahov, záručný, pozáručný servis a revízie výťahov.

Tmeliace nástroje Brúsne nástroje Praktické sady Brusivo

E-schop -predaj tetovacích výrobkov

Oprava, servis: -tlačiarne, plotre zn. Hewlett Packard.