Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Mäsiarsko-potravinárske potreby. Výroba: -mäsové výrobky. Predaj: -korenie -odevy a pomôcky určené na mäsové veľko i malo výrobe.

Komplexné služby v oblasti technickej ochrany majetku a osôb: -kamerové systémy -elektronické zabezpečovacie zariadenia -dochádzkové a prístupové systémy -požiarna signalizácia -telekomunikácie.

Divízia Technológia budov: -produkty na meranie a reguláciu -produkty pre požiarne a bezpečnostné systémy.

Opravy šijacích strojov. Zaisťujeme kompletný servis priemyselných šijacích strojov týchto značiek: Minerva, Textima, Juki, Adler, Pfaff, Brother a ďalšie. Z domácich šijacích strojov zaisťujeme servis pre tieto značky: Lada, Minerva, Zetina, Veritas, Singer, Toyota, Pfaff, Lucznik, Višnja a mnoho ďalších.

Zháňate žalúzie, rolety a ďalšiu tieniacu techniku v Plzni a okolí? Potrebujete odbornú montáž tieniacej techniky? Ponúkame predaj a montáž žalúzií, montáž tieniacej techniky, vstavaných skríň, zhrňovacie dvere, čalúnenie dverí, fólie do okien.

Elektromontáže, stavebné práce, zámočníctvo, stolárstvo, autodoprava, klimatizácia, vyrezávanie fólií.

Komplexný záručný aj pozáručný servis výpočtovej techniky.

Elektroinštalačné práce: -fotovoltaické a solárne systémy -kompletné elektrické rozvody -montáž bleskozvodov -anténne a satelitné systémy -Vrátové systémy-hormann

Export a import stavebných strojov.

Priemyselná automatizácia, systémy dispečerského riadenia, bezpečnostné prvky kotolní, PLC riadenia. Projektujeme, realizujeme a dozorujeme bezobslužné kotolne.

Výroba, predaj - autokľúče vrátane čipu podľa zámku - autozámky Zámočníctvo Výroba, predaj - autokľúče vrátane čipu (podľa zámku) - autozámky

Elektroinštalácia Montáž - čerpadlá Opravy - čerpadlá Vodoinštalácia

Predaj a distribúcia motorových olejov a mazív AGIP -prevádzkovateľ čerpacej stanice AGIP Striebro. Možnosť zavedenia platobnej karty ROOUTEX pre firmy - množstevné zľavy

Predaj a servis: Železiarstvo: -spojovací a upevňovací materiál -elektro náradie -záhradná technika -brusivo -nástroje -zváracia technika -zámky a fabky, kovanie -tmely a silikóny -elektrické a motorové náradie -špeciálne brúsne materiály -vrtáky Výroba kľúčov.

Zháňate spoľahlivú a kvalitnú kancelársku techniku? Obráťte sa na firmu Biely slon s.r.o. Už 15 rokov patrí k autorizovaným partnerom Konica Minolta v Českej republike. Zameriavame sa na predaj, prenájom a servis tejto značky. V posledných rokoch sme naše portfólio strojov a zariadení rozšírili aj o ďalšie značky tlačiarní, multifunkcií a ďalšie ...

Zámočníctvo a kovovýroba vrátane montáží oceľových konštrukcií. Zákazková výroba: -vráta -schodisko -ploty -kovové brány -nosné oceľové konštrukcie.

Autoservis. Opravy osobných, nákladných motorových vozidiel a traktorov, príprava osobných aj nákladných automobilov na STK.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný predajca vozidiel Škoda. V tomto odbore úspešne podnikáme od roku 1995. Ponúkame nové vozidlá Škoda, nové vozidlá na protiúčet, autobazár Škoda Plus, predaj vyskúšaných ojazdených vozidiel, záručný a pozáručný servis vozidiel Škoda, klampiarske práce, lakovanie vozidiel, servis klíma, poistenie ...

CNC obrábanie, sústruženie, frézovanie ocele, farebných kovov i plastov vrátane povrchovej úpravy. Strojné obrábanie podľa výkresovej dokumentácie alebo vzoru.

Opravy cestných vozidiel -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Testovanie, meranie, analýzy a ...

Zámočníctvo, drobné zámočnícke práce. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Výroba: - oceľové konštrukcie - oplotenie - posuvné a samonosné brány - vonkajších zábradlí - schody, schodiská.

Pilarska výroba: - drevené obaly a palety. Nákladná autodoprava, doprava.