Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: - tónovanie autoskiel - lepenie protislnečných clôn.

-Consulting v odbore profesionálnej gastronómie -Projekcia -Výroba -Špecializovaný veľkoobchod -Sprostredkovateľská činnosť v obchode -Prenájom reklamných plôch -Poradenská činnosť v oblasti reklamy a marketingu -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Hostinská činnosť

- Prezúvanie - vyvažovanie - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obrábačstvo. Príjem zákaziek 6.00-22.00.

PREDAJ A SERVIS : - stavebné stroje - bagre - dumpery - nosiče náradia - odmínovače - nakladače - bagernakladače

Predaj, servis, prenájom, bazár: -manipulačná technika. Naša spoločnosť je oficiálnym zastúpením a autorizovaným servisom fiy Belet. -Servis vysokozdvižných vozíkov - ostatné značky: ARMANNI, ATLET, B.T., BOBCAT, BOLZONI, BOSS, BULLI, CATERPILLAR, CROWN, DESTA, EUROLIFT, EUROLIFTER, FIAT-OM, GEKKÓN, HELI, HYSTER, JUNGHEINRICH, KALMAR, ...

Kovovýroba, výroba, montáž: - vráta, brány, ploty - schodisko - kovové prístrešky.

Činnosť: - riešenie problémov so statickou elektrinou vo všetkých oblastiach priemyslu - aktivácia a čistenie povrchov atmosferickou plazmou

Činnosť: - zemné práce - výkopové práce - traktorová doprava

Služby v oblasti: - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP) - požiarna ochrana.

Pobočka klienta, BYTTHERM, Trutnov. Meranie a regulácia: -tepla. -spotreby vody. -kúrenie. Služby: -rozúčtovanie nákladov.

Predaj: - poľnohospodárske stroje pre malých a začínajúcich poľnohospodárov: - rozmetadlá - postrekovače - pluhy - stoje na zemiaky - sejacie stroje - lúčne brány - mulčovače.

Montáž, demontáž, servis: - priemyselné regály - zvárané konštrukcie.

Zámočníctvo, výroba: - rezanie plechov (CNC plazma, 3D CNC vodný lúč) - ohraňovanie - nerezové komponenty, potrubie pre ČOV.

Požičovňa náradia RIO - náradie a nástroje - stavebná a záhradná technika - búracie a demolačné kladivá - brúsky - píly, vŕtačky. Prášková lakovňa - práškové lakovanie vykonávame na jednotlivé kusy, ale aj ako sériovú výrobu.

Kováčska a zámočnícka dielňa - kováčska zákazková výroba - kované ploty.

Klampiarstvo, zámočníctvo - klampiarske a zámočnícke práce. Výroba - klampiarske prvky, žľaby, zvody, parapety - dierovanie klampiarskych prvkov.

Výroba strojných dielov. Činnosť - nástrojáreň - CNC frézovanie - elektroerozívne obrábanie - rovinné a profilové brúsenie - programovanie a modelovanie.

Výroba - post-pressovéh stroje - laminátory a lakovacie stroje - jednoúčelové stroje.

Servis a revízia manipulačnej techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovacia, stavebná a poľnohospodárska technika. Činnosť - rezanie plazmou - sústruženie - frézovanie - lisovanie hydraulických hadíc.

Projekčné a inžinierske služby - spracovanie projektových dokumentácií pre výstavbu - projekty a revízie ČOV, čističky odpadových vôd. Meranie radónu.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok.

Činnosť: - zámočníctvo - kovovýroba - zváračské práce Výroba: - vráta, ploty, mreže - schodisko.

Kováčstvo, zámočníctvo, pieskovanie, šopovanie

Zámočníctvo. Práca: - zámočnícke.