Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

autoservis: - servis a opravy automobilov - pneuservis - servis poľnohospodárskych strojov.

Stolárstva. Výroba: - okná EURO 68 - dvere - nábytok - kuchyne - kancelársky nábytok.

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

práca: - strojárske a zámočnícke operácie - frézovanie, sústruženie - brúsenie na plocho - elektroerozívne drôtové rezanie.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Cestovná agentúra - Tydra tour Vodná turistika: - klasické turistické splavovanie riek - dovolenka na rieke - usporiadanie vodáckych kurzov pre školy. Námorná jachting: - dovolenka na námorných plachetniciach alebo motorových lodiach. Výroba, predaj: - plastové kanoe. Požičovňa: - lode, pádla, vodácky materiál, vesty, ...

Dodávame autorizované výrobné linky, dopravné technológie Výroba strojov na zákazku

služby: - osvetlenie záhrad - drobné stavby (krby) - projekcia a kompletné realizácie (návrhy a realizácie záhrad na kľúč, osvetlenie, výsadby v interiéri a exteriéri, celoročné údržba) - dodávka závlahových systémov HUNTER

Zásielkový a internetový obchod: - elektrické profesionálne a hobby náradia - profi benzínové a elektrické píly - profi záhradná technika - kompresory - vzduchové náradie - zváracia technika - stroje na spracovanie dreva - snežné frézy atď.

Demontáže, montáže, sťahovanie: - stroje a technologické linky. Výroba: - oceľové konštrukcie - brány, vráta - atypické oceľové výrobky. práca: - zámočnícke - zváračské.

nástrojáreň Výroba: -zápustky -prípravky -střižné nástroje.

Výroba na zákazku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vákuové lisovanie plastov: - zákazková výroba - kryty pohyblivých častí strojov - papierová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sieťotlač.

Kovoobrábanie: - apretácie - koľajnicové prepojky - zámočnícke práce - zákazková kovovýroba.

Dodávka - motorové a elektrické píly JONSERED - krovinorezy JONSERED - záhradné kosačky a traktory JONSERED - záhradná technika HUSQVARNA - lesná technika HUSQVARNA

Vývoja, výroba: - nástroje a nástrojové systémy pre drevo, plast a kov - povlakovanie a brúsenie nástrojov - renovácie nástrojov

Predaj, servis: - výpočtová technika. Dodávky na kľúč: - počítačové zostavy a siete.

Výroba, predaj, servis, renovácie: - pekárskych zariadení - stroje pre výrobu cesta. Forum repasovaných strojov: - stroje, zariadenia - nerezové vybavenie - náhradné diely, príslušenstvo. Návrhy, vývoj, konštrukcia: - pre pekárenské a cukrárenské prevádzky - hnetače, preklápača - pekárske stroje a technológie - mobilné predajne.

Diamantové nástroje: - brúsiace kotúče z diamantu a kubického nitridu bóru - diamantové pilníky - diamantové prievlaky - honovacie lišty - diamantové nástroje pre stavebníctvo - diamantové vŕtacie nástroje.