Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Návrhy, realizácia, služby: - záhrady, záhrad - závlahové systémy - zakladanie trávnikov

Spoločnosť Šálka, s.r.o. je český výrobca štvorkolesových malotraktorov. Produkujeme kompletné, viacfunkčné štvorkolesovej malotraktory do 60HP vrátane širokej škály prídavného zariadenia. Malotraktory z Prostějova majú tradíciu nielen v Českej republike, ale aj v Európe už vyše pol storočia, veď prvý malotraktor opustil brány Prostějova v roku ...

Návrh a dodávka - zabezpečovacie zariadenie - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizácia výrobných procesov, dodávky technológií, meracej a regulačnej techniky -kalibrácia meradiel a vedenie metrológie v rámci regiónu strednej Moravy i celej Českej republiky.

Spoločnosť URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexné riešenie náročných požiadaviek zákazníkov v rámci celého reťazca od výskumu, vývoja, výroby a servisu našich softvérových a hardvérových produktov až po výcvik a vzdelávanie užívateľov v oblastiach velenia, riadenia a výkon činností vojskového a elektronického sledovania, prieskumu a ...

Výroba oteruvzdorných komponentov pre drviacej, triediace a recyklačné zariadenie. Nástrojáreň.

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefónne ústredne - rozvody počítačových sietí.

GALVANOVŇA. Úprava kovov: Galvanické pokovanie: - zinkovanie - niklovanie - fosfátovanie - tvrdochróm. Rozmer tovaru maximálne: - 1400 x 700 x 600 mm. Po dohode možno aj väčšie kusy.

predaj: - lesná a záhradná technika - reťaze a lišty pre harvestory, pílové reťaze - ochranné pomôcky - oblečenie pre prácu v lese - protiporezové oblečenie a obuv - elektrické ručné náradie pre les, dielňu a záhradu.

Firma SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme tradičným výrobcom odliatkov zo sivej liatiny. Zlievareň disponuje vlastnou modelárňou a zameriava sa na povrchové úpravy a výrobu odliatkov napríklad pre strojársky, automobilový či stavebný priemysel. Pôsobíme nielen v ...

Spoločnosť poskytuje predaj farieb do tlačiarní na textil či pevné materiály, ďalej čistiace produkty, náhradné diely, a to všetko v najvyššej možnej kvalite. Predaj tlačiarní na textil DTGa priamu potlač pevných materiálov Freejet a MotionJet.

Výroba ľahkých oceľových konštrukcií Opravy fekálnych cisterien.