Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

vybavenie pre pneuservis: - autobatérie - čistenie klimatizácií, interiéru - pneuservis - umývacie pasty - ventily - vyvažovanie pneu.

Predaj nárazníkov pre nákladné a osobné vagóny, lokomotívy, vozidlá MHD.

Spoločnosť MS Technika Pro s.r.o. sa zaoberá predajom technických plynov, ako je kyslík alebo hélium. Vykonávame tiež plnenie, respektíve výmenu fliaš CO2. Zaobstaráte u nás tiež redukčné ventily a talkové fľaše s technickými plynmi. V Prostějove nájdete výdajný sklad bez stálej obsluhy.

Zabezpečujeme dodávky zariadení, inštalácia, servis záručný aj pozáručný, konzultačnú a poradenskú činnosť. dodávame: - elektronické váhy - vážiace systémy - váhy pre maloobchod - pultové váhy - váhy do pokladničných boxov sa scannery - váhy pre priemysel - presné váhy - priemyselné systémy do výbušného prostredia - váhy na označovanie ...

Spoločnosť SK Machine s.r.o. sa zameriava na výrobu jednoúčelových strojov a automatizačnej techniky pre priemysel vrátane vývoja. Ďalej poskytuje servisné služby a kompletné riešenia podľa požiadaviek zákazníka.

PROBET s.r.o. Držovice Dodávka a údržba zariadenia na výrobu betónových zmesí. Dodávky, predaj, renovácia: - náhradné diely na betonárne. Výroba, predaj, renovácia: - náhradné diely na betonárne STROJBET.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Spoločnosť Bratia Wilhelmová - TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcom a dodávateľom drôtených dopravných pásov a pletív v Českej Republice.Pásy vyrábame z nízkouhlíkových, uhlíkových, nehrdzavejúcich a žiaruvzdorných drôtov a sú vhodné pre všetky priemyselné odvetvia. Sídlime v meste Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konštrukcia, výroba, ...

Zámočnícke práce: - CNC ohýbanie, laserové delenie plechov. Galvanovne: - zinkovanie, niklovanie, chrómovanie technické, fosfátovanie, odrezení, odstránenie okují.

Výroba, predaj: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylénu.

Výroba: - okná, dvere, zimné záhrady z plastu, dreva, hliníkových a oceľových profilov - sekčné a rolovacie garážové a priemyselné vráta - protipožiarne bezpečnostné dvere - zámočnícke prvky pre stavebníctvo - oceľové konštrukcie, turnikety, rošty, zábradlia.

Dodávateľ pre českých, slovenských a maďarskej dráhy. Náhradné diely pre železnice Slovinska, Srbska, Poľska. Priemyselné pružiny pre strojárstvo, hutníctvo a spracovanie rúd. SV výrobní, s.r.o. je firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie a má dlhoročné výrobné skúsenosti, ktoré sú zamerané na kovoobrábanie a výrobu ...

Spoločnosť, ktorá má dlhoročné skúsenosti v odbore so zameraním výhradne na spracovanie nerezovej ocele je Svoboda - INOX Processing - navštíviť nás môžete na našej prevádzke v Prostějove. Sme spoľahlivým partnerom pre stavebný, potravinársky aj farmaceutický priemysel. Hlavným zameraním je výroba pivovarov, zariadení pre pivovary a na mieru ...

Naša spoločnosť má pôsobnosť v celom Košickom kraji a poskytujeme služby v oblasti pripojenia k internetu, optimalizáciu systému, odvírovanie PC, obnovenie dát i inštaláciu softvéru. Pripojenie bezdrôtového internetu v meste Konice a jej okolí zaistíme za bezkonkurenčné ceny. Mimo služby spojené s internetom zabezpečíme aj montáže satelitných ...