Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Kompletné služby v oblasti merania a regulácie - projekcia, dodávka, realizácia, montáž, servis.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

Revízia: - plynovody - plynové zariadenia - prípojky plynu - regulačná stanica plynu - tlakové nádoby - kotly (parné, horúcovodné) - tlakové skúšky. Kancelária: Olomoucká 2939/15 Prostejov

Stolárstvo Marek Jančík sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku predovšetkým z veľkoplošných materiálov ako sú laminované drevotrieskové dosky, dyhované drevotrieskové dosky, MDF dosky, latovky, preglejky atď. Stolárstvo, zákazková výroba: - výroba nábytku na mieru - výroba nábytku na zákazku - nábytok z veľkoplošných materiálov - ...

Oprava: - elektrospotrebiče - audio, video technika - gastro zariadenia-konvektomaty Rational - biela technika - satelitná technika - televízne rozvody. - práčky, mčky riadu, vstavané spotrebiče, sušičky, indukčné dosky, vstavané rúry.

Zámočníctvo, umelecké kováčstvo: - brány - bránky - zábradlie - mreže - krbové doplnky

Vyrábame plastové bazény, nádrže, septiky, žumpy, nádrže, nádrže na dažďovú vodu. Bazény a nádrže rozvážame po celej ČR a SR.

Stolárstvo - výroba nábytku a dverí. Zákazková výroba: - všetok nábytok - kuchyňa na mieru - kancelárie.

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Výroba vretenových čerpadiel. Opravujeme všetky jednovretenové čerpadlá . Ojemové čerpadlá predovšetkým zubové, trojvretenové a s rotujúcimi piestami. Náhrady a prestavby čerpadiel. Kooperácia CNC obrábanie.

Predaj, montáž, servis - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Energetický špecialista - energetický audit - preukazy energetickej náročnosti - kontrola kotlov a rozvodov - inžinierska činnosť vo výstavbe.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Laboratórna a zdravotná technika - výroba a servis úpravní vody na báze reverznej osmózy - servis parných a teplovzdušných sterilizátorov.

Poskytovanie - pripojenie k internetu - pevné telefónne služby - mobilné telefónne služby Predaj - výpočtová technika - telekomunikačná technika Servis - výpočtová technika - telekomunikačná technika

Kovoobrábanie - sústruženie Zámočnícke práce

Drobné výrobky z plastov Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - vrecká - vrecia - tašky - prírezy Predaj: - vložky do kontajnerov, kartónov, popolníc - alobal - papier na pečenie - potravinárske fólie - poháriky - tácky - vrecká do odpadkových košov - vrecia do popolníc.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažovania. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kvapková závlaha. Inštalujeme záhradné osvetlenie.

Dodávka - vstavané spotrebiče. Návrhy, výroba na zákazku, predaj, montáž: - kuchynský nábytok na mieru - kancelársky nábytok na mieru - nábytok na mieru (ordinácie, penzióny, obchody) - nábytok na mieru pre súkromné byty, domy, penzióny - nábytok na mieru pre školy, telocvične. Všetko vrátane dopravy.

Práca: - zámočnícke - zváračské. Strojárska výroba. Univerzálne a atypické systémy. Portály vrátane obloženia. Oceľové konštrukcie a montážne práce. Stavebné a prefabrikačné zariadenia. Obchodná a sprostredkovateľská činnosť. Vlastná doprava. Pálenie Plazmou. Pálenie Autogénom.

Revízia, kontrola: -plynových a tlakových zariadení.

Výroba: - škatuľa na zákazku - skladačky - krabice vekové - prírezy a mriežky - používaný materiál 3-vrstvová a 5-vrstvová lepenka.

Predaj: -fotoaparáty, fotopotreby, filmy. Vyvolávanie fotografií.

Predaj, dodávka: -systémy pre odevnú, automobilovú a nábytkársku výrobu -žehliaca technika -žehliace lisy -fixačné lisy -vyvíjače pary -nakladacie stoly.