Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Montáž, oprava, servis, revízie: - vyhradených plynových a elektrických zariadení - zváračské práce

Nástrojáreň. Výroba: - lisovacie nástroje a formy - meradlá - prípravky presných dielov. CNC sústruženie a frézovanie CNC frézovanie v 5 osiach drôtové rezanie Elektroerozívne hĺbenie Elektroerozívne vyvrtávania otvorov Konštrukčné a CAD / CAM práce

predaj: - hutný materiál - plechy oceľové všetkých formátov - plechy pozinkované - tyče ploché, kruhové - tyče tvarového prierezu L, I, U do dĺžky 12 metrov - tenkostenné profily Jackel - rúrky oceľové bezšvíkové, zvárané - rúrky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechov za tepla i studena valcované.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Strojárenská výroba: -kovovobrábění na zákazku, frézovanie a sústruženie -zámečnická výroba -presné opracovanie odliatkov z rôznych druhov -špeciálny upínacie a manipulačné prípravky -jednoúčelové stroje -potreba pre entomológov.

Strojárstvo. Modelárna: - výroba drevených a plastových modelov - výroba kovových modelov - výroba zápustky.

Výroba, montáž - schodisko (vnútorné i vonkajšie, samonosné schodisko) - schodisko vonkajšie a interiérová - kovové schodisko - točité schodisko s drevenými stupnicami - požiarne schodisko.

Výroba - septiky - plastové jímky - nádrže - čistiarne (čističky) odpadových vôd (ČOV).

Montáž, služby - elektronická ochrana tovaru - ochranné prvky na detekciu označeného tovaru.

Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programovanie NC, CNC zariadenia.

služby - čistenie fasád obytných domov i priemyselných stavieb - čistenie a nátery striech - rekonštrukcia fasád.

Metrologická služba v rozsahu fundamentálne, priemyselné a legálnej metrológie. Etalonáže jednotky a stupnice fyzikálnych a technických veličín. Výskum a vývoj meracie a etalonážní technika. Spracovávanie a vydávanie (vydavateľstvo) metrologické predpisy. Kalibrácia etalóny a meradlá všetkých odborov. Tvorba a certifikácia referenčných ...

Kovovýroba, dodávka, montáž: - oceľové protipožiarne dvere, okná, steny - oceľové konštrukcie - zámočnícke prvky pre stavebníctvo. - presklené fasádne steny - atypické presklené aj plné stavebné uzávery.

dodávateľ: -Technológia a príslušenstvo pre chov hospodárskych zvierat. Kompletný sortiment chladiacich nádrží od firmy robieval. Predaj a servis: -zemědělská technika.

Celopolepmi vozidiel. Tónovanie autoskiel. Čistenie interiéru. Renovácie laku. Rozleštenie svetlometov. Voskovanie vozidiel.

Firma SAFETY PRO s.r.o. so sídlom v Olomouci je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Firma poskytuje kompletný servis v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane odborného školenia. Našou špecializáciou je okrem iného aj inžinierska činnosť, s ktorou súvisí zabezpečenie ...

Výroba: -3D modely pomocou CNC technológie. -formy na vákuové tvarovanie plastov. -modelové zariadenia pre zlievárne.

Projektovanie a vykonávanie prác v oblasti: - voda a kanalizácia - kúrenie. Montáž: - plynové kotly - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá - elektrokotla.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Predaj, servis: - výpočtová technika, hardvér - softvér - dátové komunikácie - pokladničné systémy. Tvorba WWW stránok. WEB Hosting. Inštalácia a správa sietí LAN.

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - softvér Služby: - správa malých sietí, ich inštalácia a konfigurácia - správa firemných PC, inštalácia, zálohy - inštalácia záložných zdrojov - konfigurácia routerov a modemov ADSL - školenia

Služby: - školenie obsluhy manipulačných vozíkov - technické kontroly motorových manipulačných vozíkov - poradenstvo

Výroba, kovovýroba: - ozubené kolesá - reťazové kolesá - žeriavové hákové závesy - drapáky