Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stolárske práce - kuchynské linky - kancelársky nábytok - záhradné domčeky - pergoly. Zákazková výroba - nábytok - spálňa - vstavané skrine - detské izby - záhradný nábytok - posuvné dvere - kúpeľne.

Strojárska výroba: - nadstavby sypačov vozoviek - krájače knedlí a krájače chleba - trhacie a nakladacie stroje na rozvoľňovanie kúdele - kondenzéry - prototypy a jednoúčelové stroje - výroba ozubených kolies.

Zvárané podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Záťažové a pojazdové rošty

Vodo, topo, plyn Remeslá, služby, opravy, servis, montáž - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynoinštalatérske práce - murárske práce - zváracie práce

Práca: -brúsenie -kovoobrábanie

Výroba, maloobchod, predaj, eshop, bazár: -astronomická technika

Maloobchod, predaj: -železiarstvo -spojovací materiál -farby, laky -lepidlá, tmely -náradie -elektromateriál

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -poľnohospodárske stroje

Predaj vrátane rozvozu - smaltované drôty Dodávka, predaj vrátane rozvozu - elektromotory SIEMENS a ďalšie značky - prevodovky BONFIGLIOLI, SITI - náhradné diely a príslušenstvo Poskytovanie - technické poradenstvo Servis, úpravy - elektromotory

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Výroba, predaj: - kmeňové pásové píly - briketovacie lisy

Výroba - zábradlie Kováčske a zámočnícke práce - nože

Zhotovenie: - kompletná projektová dokumentácia stavby. Inštalácia, rekonštrukcia a montáž: - domové, priemyselné plynovody a vodovodné siete - plynoinštalácia, plynofikácia - vodoinštalácia - vzduchotechnické zariadenie - vzduchotechnika - solárne systémy.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Dovoz, veľkoobchod, predaj vojenského a outdoorového tovaru z celého sveta. Ponúkame široký sortiment vojenskej výstroje a doplnkov rôznych armád pre život v prírode, rybárov, poľovníkov, lesákov, trempy, pre voľný čas atď. Náš armyshop ponúka ako originálny výstroj a výbavu, tak aj veci vyrábané pre civilný trh. Ďalej vykonávame razbu ...

Služby: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - brúsenie - lisovanie - CNC frézovanie

Výroba, predaj: - poplastované a pozinkované pletivo, stĺpiky a brány

Výroba, dodávka: -čerpadlá, čerpacie stanice, komponenty: -samonasávacie kalové čerpadlá S - vhodné pre všeobecné použitie -samonasávacie zubové čerpadlá R - s vnútorným ozubením na čerpanie vysoko viskóznych kvapalín -samonasávacie membránové čerpadlá LB -veľké vodárenské čerpadlá-vertikálne aj horizontálne pre morskú vodu ...

Distribúcia, servis, montáž čerpacej a závlahovej techniky: - čerpadlá SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.