Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Výroba, predaj: - kmeňové pásové píly - briketovacie lisy

Výroba - zábradlie Kováčske a zámočnícke práce - nože

Zhotovenie: - kompletná projektová dokumentácia stavby. Inštalácia, rekonštrukcia a montáž: - domové, priemyselné plynovody a vodovodné siete - plynoinštalácia, plynofikácia - vodoinštalácia - vzduchotechnické zariadenie - vzduchotechnika - solárne systémy.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Reklamná agentúra, služby: - DTP - výroba stojany, woblery, paletové ohrádky, letáky - kartonáž

Dovoz, veľkoobchod, predaj vojenského a outdoorového tovaru z celého sveta. Ponúkame široký sortiment vojenskej výstroje a doplnkov rôznych armád pre život v prírode, rybárov, poľovníkov, lesákov, trempy, pre voľný čas atď. Náš armyshop ponúka ako originálny výstroj a výbavu, tak aj veci vyrábané pre civilný trh. Ďalej vykonávame razbu ...

Služby: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - brúsenie - lisovanie - CNC frézovanie

Výroba, predaj: - poplastované a pozinkované pletivo, stĺpiky a brány

Výroba, dodávka: -čerpadlá, čerpacie stanice, komponenty: -samonasávacie kalové čerpadlá S - vhodné pre všeobecné použitie -samonasávacie zubové čerpadlá R - s vnútorným ozubením na čerpanie vysoko viskóznych kvapalín -samonasávacie membránové čerpadlá LB -veľké vodárenské čerpadlá-vertikálne aj horizontálne pre morskú vodu ...

Distribúcia, servis, montáž čerpacej a závlahovej techniky: - čerpadlá SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Predaj, servis a montáž klimatizácií, vzduchotechniky, bránových systémov, automatických dverí, brán a roliet. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Prevádzkovanie ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - foto - kino, fotopotreby - vybavenie fotolaboratórií a fotoateliérov - fotoaparáty, fotopríslušenstvo, blesky, statívy, diaprojektory, filtre - profesionálne filmy, kinofilmy - elektronické diáre, kalkulačky - mobilné telefóny. Fotobazár. Oprava, servis: - fotoprístroje, optické prístroje.

Maloobchod, predaj: - fotopotreby - fotoaparáty. Oprava, servis: - fotoprístroje, optické prístroje. Fotografické práce: - reklamné fotografie - fotografické reportáže. Fotoslužba, vyvolávanie, zhotovenie: - fotografie, diapozitívy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -foto-kino, fotopotreby -vybavenie fotolaboratórií a fotoateliérov -fotoaparáty, fotopríslušenstvo. Fotobazár. Oprava, servis. Fotografické práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -foto-kino, fotopotreby -vybavenie fotolaboratórií a fotoateliérov -fotoaparáty, fotopríslušenstvo, blesky, statívy, diaprojektory, filtre -profesionálne filmy, kinofilmy -elektronické diáre, kalkulačky -mobilné telefóny. Fotobazár. Oprava, servis: -fotoprístroje, optické prístroje. Fotografické ...

Výroba, montáž: - dializačné súpravy - oftalmologické vyšetrovacie prístroje.

Kompletné služby a poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Výroba, opravy: -ostatné účelové stroje -mobilné triediace a drviace stroje -mobilný hrubotriedič, mobilný triedič -náhradné diely, servis. Predaj: -použité stroje, drviče a triediče.

Výroba: - presné obrábacie diely z ocele, duralu, plastov, liatiny a nerezu vrátane tepelného spracovania a povrchovej úpravy. Frézovanie Sústruženie Delenie materiálu Tepelné spracovanie.