Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

Služby - nezávislá inšpekčná kancelária v oblasti kontroly kvality strojov a zariadení - meranie ultrazvukom - certifikácia materiálov - termínové kontroly.

Výroba foriem a dielov na výrobu PET predliskov - tŕne, puzdrá, závitové časti, kavity, chladiace rúrky.

Opravy, servis, predaj, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulačná technika. Predaj: - náhradné diely. Vykonávanie prestavby na plyn. Revízia plynu a technickej kontroly.

Činnosť: - projekčná a konštrukčná činnosť v oblasti strojárstva - výkresová dokumentácia v programe AutoCad - výpočet nákladov na vykurovanie na základe hodnôt z digitálnych pomerových čidiel

Strojárska výroba, kovoobrábačstvo, CNC obrábanie.

Lisovanie technickej gumy najmä pre automobilový priemysel Výroba: - silentbloky pre automobily AVIA, LIAZ - ostatné gumené výrobky. Obrábanie - CNC dlhotočné automaty. Držitelia certifikátu akosti podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001

Firma Saving Europe, s.r.o. sa zameriava na predaj kvalitných a vysoko úsporných výrobkov do domácnosti a gastronomických prevádzok. Klientom poskytujeme energetické poradenstvo v oblasti úspory. Sme distribútormi špičkových výrobkov značky AML. Ponúkame Vám vysoko kvalitné, úsporné, zdravotne nezávadné produkty s dlhou životnosťou: - sady ...

Predaj, e-shop: - drogistický tovar - upratovacie, čistiace prostriedky - dezinfekčné prípravky - farby, laky - maliarske potreby - autokozmetika - substráty - agrochemikálie - mazivá, oleje.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pre automobilový priemysel - ventilátory na chladenie motora - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Spracovanie kameňa a jeho reštaurovanie Umelecké kováčstvo a reštaurovanie kovu

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

APráca: - kovovýroba - kovoobrábanie, vodorovné vyvrtávanie na W9A Remeselnícke práce: - zámočnícke.

Ponúka činnosť v týchto odboroch: - návrhové a optimalizačné výpočty - napäťové-deformačné výpočty - dynamická analýza - hodnotenie seizmickej odolnosti - preukazná dokumentácia pre vybrané zariadenia jedarených elektrární.

Predaj, montáž, servis: - solárne systémy - tepelné čerpadlá - kotly na pevné palivo.

Výroba, predaj: - vytyčovacie kolíky - podpalové triesky - palety

Oprava, servis: - notebooky - čistenie notebookov - počítače. Služby: - správa počítačových sietí.

Výroba, servis: - dopravníky - technologické zariadenia pre kameňolomy, pieskovne - technologické zariadenia pre cukrovary Služby: - delenie materiálov - lisovanie - zváranie.

Predaj: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Výkup a predaj paliet Predaj, eshop: - brikety - pelety - palivové drevo - papier - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Veľkoobchod, predaj: - baliaci materiál - fólia pre potravinársky priemysel - jednorazový riad - tašky - termopásky, termoetikety - motúzy, papierové výrobky.