Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj a servis: - poľnohospodárske, komunálne a lesné techniky.

Výroba z plastov, realizácia: - bazény, bazénové zastrešenie - jímky, septiky (podľa zákazníka rôzne typy a veľkosti) - vodomerné šachty - sudy, kade, samonosné nádrže - voľne stojace nádrže - potrubie z PP, PVC, PE - odsávanie z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtračné technológie pre bazény, kúpaliská (plastové, fóliové, ...

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Výroba drevárskych strojov a technológií. Rekonštrukcia a mechanizácia drevárskych prevádzok. Spracovanie drevného odpadu. Zákazková strojná výroba: - vzduchotechnika - VZT potrubia - rotačné podávače.

Zámočníctvo, umelecké kováčstvo: - brány - bránky - zábradlie - mreže - krbové doplnky

Vyrábame plastové bazény, nádrže, septiky, žumpy, nádrže, nádrže na dažďovú vodu. Bazény a nádrže rozvážame po celej ČR a SR.

Servis, predaj: - počítače - výpočtová technika - vzdialená správa - záchrana dát - serverové služby - renovácia tonerov - predaj IT komponentov.

Návrhy, projekty, realizácia a servis: - elektroinštalácia, zabezpečovacie zariadenia a kamerové systémy, domáca automatizácia a inteligentná elektroinštalácia.

Výroba skúšobného zariadenia na skúšky mrazuvzdornosti stavebných hmôt KD 20. Servis a dodávky práčovenskej technológie Primus a Electrolux: - priemyselné práčky, sušiče bielizne - mandle, žehliace lisy - žehličky s vyvíjačom pary - vozíky na bielizeň.

Stolárstvo - výroba nábytku a dverí. Zákazková výroba: - všetok nábytok - kuchyňa na mieru - kancelárie.

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Výroba vretenových čerpadiel. Opravujeme všetky jednovretenové čerpadlá . Ojemové čerpadlá predovšetkým zubové, trojvretenové a s rotujúcimi piestami. Náhrady a prestavby čerpadiel. Kooperácia CNC obrábanie.

Delenie materiálu automatom. Jednotlivé rezy poloautomatom. Priečne delenie zvitkov. Prestrihy tabuľovými nožnicami. Brúsenie tabúľ plechov. Kefovanie povrchu plechov. Foliovanie povrchu plechov. Plazmatické výpalky.

Nákup, predaj - obrábacie a tvárniace stroje.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Kovovýroba - sériová výroba najrôznejších jemných a presných rotačných súčiastok - obrábanie kovu aj plastu na CNC obrábacích strojoch.

Služby - všetky pôdne práce, poľnohospodárske služby - výroba biomasy na energetické účely - predaj poľnohospodárskej techniky. Prevádzkareň Vilémov 134 783 22 Cholina

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Výroba konštrukčných systémov pre fotovoltaické elektrárne - hliníkové strešné konštrukcie - pozemné oceľové a hliníkové konštrukcie - solárne panely - fotovoltaické meniče.

Predaj a servis výpočtovej techniky a elektroniky - odvírenie PC, formátovanie pevného disku - webdesign.

Kovoobrábanie - CNC obrábanie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie - CNC programovanie - výroba náhradných dielov.

Predaj, montáže, opravy - zdvíhacie zariadenia a hydraulické komponenty. Výroba hydraulických hadíc. Prevádzkareň Za pílou 114 783 14 Bohuňovice

Predaj, montáž a servis: alarmy, zamykanie radenia, GPS monitoring vozidiel a elektronická kniha jázd. Ďalej ťažné zariadenia, parkovacie senzory, LED svetlá, diaľkové ovládanie a mnoho ďalších doplnkov. Vykonávam opravy elektroinštalácií a elektroniky vozidiel.