Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Dopravný podnik mesta Olomouca, a.s., DPMO: - mestská hromadná doprava - zájazdová doprava - prenájom historických vozidiel - prenájom reklamných plôch.

Firma HBC Pumpy s.r.o. sa zameriava na predaj čerpadiel na záhradu, do studne alebo pre vodné obehy vrátane zaistenia projektovania a stavby čerpacích sústrojí a domácich vodární na kľúč. Predaj, montáž, servis a údržba: - čerpadlá (obehové, samonasávacie, odstredivé, ponorné, kalové, bazénové, ručné) - tlaková kanalizácia - čerpacia ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zákazková výroba: -prekladové prvky z lepenky a polyetylénu Veľkoobchod: -prieťažné fixačné fólie -samolepiace pásky -viazacie pásky PES -stroje a zariadenia na balenie -kartónové obaly. -materiály pre prepravné balenie vr. zámorského

Predaj: -spájky a tavidlá firmy FIRINIT, PROTECHNO SPAJKY. TAVIDLÁ. ZVÁRACIE PRÍDAVNÉ MATERIÁLY.

Predaj nechtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školiace centrum Ivany Dvořákovej.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenstvo: - klimatizácia - vzduchové clony - odvlhčovače - meracia a regulačná technika - infračervené halogénové žiariče - tepelné čerpadlá - ohrievače úžitkovej vody.

Projekcia, výroba, montáž, servis: - domové čistiarne. Kovovýroba. Projekcia a realizácia: - stavby na kľúč. Autorizovaný predajca, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazár. Doprava. Realitná kancelária. Kamenolom Dolná Libina.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Výroba: - ochranné samolepiace fólie.

Výroba: - Rootsove dúchadlá - dúchadlové sústroje - aeračné membrány - deflagračné (protiexplozívne) poistky. Záručný aj pozáručný servis, opravy: - dúchadlá. Obrábanie na CNC aj klasických strojoch.

Dodávka, predaj, montáž: - chladiace a klimatizačné zariadenia.

Predaj, distribúcia, eshop: - zváracia technika - záhradná technika - čistiaca technika - náradie.

Jopc: - predaj novej aj použitej výpočtovej techniky za bezkonkurenčné ceny - zabezpečenie sietí a internetu - renovácia tonerov a ingústových náplní - poradenstvo v oblasti informačných technológií. Pobočka: Uničov.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Technické služby Uničov. Prevádzkujú: - mestské kúpalisko, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.: 585002187 - detské dopravné ihrisko, tel.:585052028 - záhradníctvo pri cintoríne, tel.:585054248 - kompostáreň - požičovňa záhradnej techniky - údržba zelene - údržba komunikácií.

Stolárstvo Marek Jančík sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku predovšetkým z veľkoplošných materiálov ako sú laminované drevotrieskové dosky, dyhované drevotrieskové dosky, MDF dosky, latovky, preglejky atď. Stolárstvo, zákazková výroba: - výroba nábytku na mieru - výroba nábytku na zákazku - nábytok z veľkoplošných materiálov - ...

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj a servis pracovných strojov..

Výroba: - diely koľajových vozidiel - stroje a zariadenia. Konštrukčná a projekčná činnosť pre papierenskú výrobu: - servis pre papierenské prevádzky - šróbenie - armované hadice.

Montáž, dodávka technologických celkov: - dodávka a montáž potrubných rozvodov (tepla, vzduchu, vody, pary, chladiva) - rekonštrukcia vykurovacích systémov - výrobných prevádzok, sídliskových kotolní - rekonštrukcia kotolní - rekonštrukcia vonkajších potrubných rozvodov (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolácia potrubných rozvodov - ...

Kovovýroba: - obrábanie kovov. Výroba a predaj: - palivové drevo.

Opravy a predaj elektro. Maloobchod: -automatické práčky -klasické práčky -sporáky -bojlery -chladničky -práčky. Opravy: -práčky -elektrospotrebiče.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo, predaj: - konštrukčné diely - oceľové konštrukcie - tlakové a beztlaké nádrže - vane na moriace, galvanické a iné povrchové úpravy - dopravníky - dymovody a potrubia pre vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologické zariadenia z nerez materiálov.