Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Ťažká strojárska výroba. Zváranie Obrábanie Ohýbanie a zakružovanie Žíhanie Rezanie plameňom Strojné vybavenie Žeriavová údržba

Reklamná agentúra - veľkoplošná tlač - svetelná reklama - bannery - ceduľa, pútače - autoplachty, polepy vozidiel - logá

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

Internetový obchod, e-shop: - komponenty na renováciu tonerov pre laserové tlačiarne - náplne pre atramentové tlačiarne - pásky pre ihličkové tlačiarne - tonery, plniace sady pre laserové tlačiarne.

Revízia, opravy, servis, predaj: - hasiace prístroje - požiarne vodovody - hlásiče požiarov - technické prostriedky požiarnej ochrany.

Dodávka: - technológia na spracovanie, skladovanie ovocia a zeleniny: - umývačky, drvičky, automatické lisy, odkôstkovačky, kompletné linky - potravinárske čerpadlá.

Oprava, servis, montáž: - chladiace zariadenie - klimatizácia - chladiace pulty, boxy - mraziace vane.

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresovej dokumentácie.

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

E-shop: - vybavenie kaderníckych a kozmetických salónov - kadernícke, kozmetické prístroje - prístroje na pedikúru - kozmetika - tetovacie potreby

Kovoobrábačstvo. Sme rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou ozubených kolies, frézovaním, sústružením a ďalšími súvisiacimi činnosťami.

Distribúcia, predaj: - nástroje na spätné zahĺbenie - nástroje na odihlovanie - odihlovacie stroje - brúsne prostriedky - rezné prostriedky - nástroje pre strojársky a drevospracujúci priemysel.

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Kadernícky veľkoobchod, e-shop: - kadernícke potreby - vlasová kozmetika.

Predaj, servis a montáž klimatizácie: - vetranie rodinných domov, vetracie rekuperačné jednotky DUPLEX - klimatizácia pre byty, rodinné domy, kancelárie a ďalšie komerčné priestory - vetranie a teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických rodinných domov - vzduchotechnika - klimatizácia Toshiba, Daikin, Samsung.

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Montáž, predaj, servis: - zabezpečovacie, telekomunikačné, požiarne systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečenie - domové telefóny.

Profi - Otruba Karol Plumlov. Záhradná technika - predaj, servis: - výhradný predajca firmy Stihl, Viking - krovinorezy - motorové píly - postrekovače - príslušenstvo na ťažbu dreva - elektrické motorové kosačky.

Predaj, oprava, servis, generálne opravy: - piestové, skrutkové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generálne opravy: - systémov VARI - motory, prevodovky kosačiek DAKR - záhradná technika (kultivátory, kosačky) - náhradné diely na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Predaj, e-shop: - luxusné vlasy na predĺženie.

Vo firme Repair Center s.r.o. sa vám vyškolení technici postarajú o opravu a servis notebookov, LCD panelov či základných dosiek. Tiež sa špecializujeme na osadzovanie DPS a to v celom Olomouckom kraji. Vďaka dlhoročnej skúsenosti v obore a vyspelým technológiám vám zaistíme tie najkvalitnejšie služby. Vykonávame profesionálne opravy a servis ...

Výroba a predaj - PET fľaše s objemom 0, 3 - 2, 0l pre uzáver závitový, narážací a korunkový