Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zákazková výroba z nerezových materiálov: - výrobky z nerezovej ocele do gastronomických prevádzok - atypické výrobky z nerezu pre priemyselné prevádzky. Zámočnícka výroba, zámočníctvo. Práca: - zváračské, zváranie metódou TIG, WIG - letovanie - pálenie. Výroba: - dopravníkov, dopravníky. Distribúcia a predaj: - technických ...

Tesárstvo, tesárske práce všetkého druhu. Realizácia: - väzby krovov - pergoly - záhradné domčeky - detské preliezky - podlahy - schodisko - podkrovné vstavby. Stolárstvo, stolárske práce. Umeleckoremeselné práce. Sústružnícke práce. Oprava a výroba: - nábytku, nábytok výhradne z masívu.

Modernizácia eskalátorov - výroba náhradných dielov pre eskalátory podľa požiadavky odberateľov - vývoj a výroba triediacich a čistiacich systémov - výroba zariadení na dopravu a úpravu sypkých materiálov - výroba zariadení pre odpadové hospodárstvo

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - aku náradie - elektrické náradie - pneumatické náradie - ručné náradie - záhradná technika: - kosačky, píly, krovinorezy, snehové frézy - obrábacie stroje - biometrické systémy. Aplikácia pre internetové obchody s bohatou funkčnosťou a širokou škálou modulov.