Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zaměřumeme si na veľkoobchodný a maloobchodný predaj aj servis záhradnej techniky, náradia, doplnkov pre záhradu i domácnosť. Tovar si môžete zakúpiť cez náš e-shop, ale aj v kamennej predajni v Dobruške kde sme umiestnení. Väčšinu tovaru máme na sklade alebo dovezieme z našich skladov externých. Z nášho sortimentu. - štiepačky na drevo ...

Dodávka - fotovoltaické elektrárne - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Predaj, e-shop: - gastronomický sortiment - jednorazové riady, BIO riadu - slamky, brčká, dekoraticní bodce - papierové uteráky - obalový materiál - pokladničné kotúčiky - naprony, obrúsky.

Kovoobrábanie: - strojným, CNC obrábaním kovov.

Firma Milan Pilc sa už od roku 1990 zaoberá požičiavaním plošín do výšky 27 metrov a tiež sa zameriava na výškové práce. Vykonávame orezy, výrub a rizikové výrub stromov. Sídlo firmy sa nachádza v obci Bílý Újezd, okres Rychnov nad Kněžnou. Požičovňa, prenájom: - plošiny s obsluhou do výšky 27 metrov. Výškové práce: - orezy stromov ...

Strojárenská a stavebná spoločnosť VASPO VAMBERK, s.r.o. svoju činnosť delí na dve divízie. Zaoberáme sa strojné výrobou, ďalej vývojom a výrobou strojov a zariadení pre široké spektrum priemyselných odvetví. Ponúkame projekčné, vývojové a konštrukčné práce vrátane dodávok nových strojných zariadení. Sme schopní zabezpečiť vývoj i výrobu ...

činnosť: - autorizovaný distribútor olejov a mazív Shell pre kraj Královéhradecký, Pardubický a okres Semily.

Stavebná spoločnosť, výstavba: - dopravné stavby, komunikácia - mosty - rekonštrukcia mostov - inžinierske siete - letné, zimnú údržbu ciest.

Predaj, e-shop - hygienický program - autoskosmetika - hygiena, dezinfekcia - upratovacie stroje - pracovné odevy - zdravá výživa, doplnky stravy.

prenájom: - pracovné plošiny (21m, bočné dosah 11m) - vysokozdvižná plošina.

Montáže, servis a revízie - priemyselné regály.

Zámočníctvo, kovovýroba: - kovové vráta, ploty - ploty z ťahokovu - balkónové zábradlie - záhradné grily.

DESTA SERVIS-OBCHOD Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKAN CAR, GLIWICE -paletové vozíky. Práca aj u zákazníka.

Výroba, spracovanie: - molitan, molitan na mieru - LDPE, HDPE fólie - igelitové vrecia.

Veľkoobchod: - šijacie stroje - horské bicykle - počítače - vykurovacie oleje. Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov a koláčov.

kovovýroba - zámočnícke práce - CNC frézovanie - povrchovej úpravy.

Maloobchod, predaj, servis: - vybavenie pre profesionálne, dobrovoľné hasičov - hasiace prístroje - hydrantové systémy.

Realitná činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

služby: - zakladanie a údržba zelene - pestovanie a predaj okrasných drevín, vianočných stromčekov a ozdobného klestu - sušenie reziva. Požičovňa, prenájom: - záhradná a poľnohospodárska technika

činnosť: - CNC obrábanie - zváranie - výroba strižné aj tvarovacie stroje

činnosť: - kovoobrábanie - CNC obrábanie, sústruženie - vŕtanie - frézovanie