Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Internetový obchod, predaj ručného náradia, nástrojov, brusiva.

Nábytok na mieru, výroba bytových doplnkov.

Pretekársky simulátor, letecký simulátor, prenájom.

Projektová dokumentácia, dodávka, realizácia, údržba, záručný a pozáručný servis zariadenia protipožiarnej ochrany.

Dodávame použité potravinárske výrobné zariadenia. Stroje (nerezové výmenníky, odstredivky ai.) Nerezové nádrže (nerezové úchovné a zrecie tanky, zákysníky ai.)

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Tepelné čerpadlá. Solárne systémy. Fotovoltaika. Vykurovanie. Klimatizácia. Rekuperácia.

Pobočka: Frydek-Mistek, 738 01 Sedlisko 463 tel.: 558638901, 558622767 fax: 558638901 fm@fmt-group.com Pobočky na Slovensku, SR: -Komenského 24, 934 01 ľavica tel.: 00421366304391, 00421366304392 fax: 00421366304390 e-mail info@fmt-group.com -Palárikova 1791, 022 01 Čadca tel., fax: 00421414331254 e-mail ...

Výhradný distribútor produktov spoločnosti Altium - softvér aj hardvér, vrátane kompilátorov dcérskej spoločnosti TASKING v Českej aj Slovenskej republike.

Ponúkam bezdrôtové telefóny, faxy a príslušenstvo.

Komplexné služby vlastnými pracovníkmi v oblasti dodávateľstva aj engineering priemyselných, inžinierskych a občianskych stavieb. Technológia: -kotolní a výmenníkových staníc vrátane MaR (meranie a regulácia) -zásobovanie teplom, rozvodov vzduchu a plynu -predizolovaného bezkanálového potrubného vedenia -pre meranie prietokov ...

Informačné technológie - IT: - pripojenie k internetu, správa siete, serverov a pracovných staníc - informačné systémy, vývoj softvérových produktov - webové prezentácie, logá, flash animácie, webová grafika - návrh a realizácia sietí, analytické a poradenské služby - dodávky hardvéru a softvéru podľa požiadaviek a potrieb zákazníka.

Zahraničné zastúpenie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž: -manipulačná, zdvíhacia technika -zemné stroje KOMATSU-HANOMAG -hydraulické kladivá FURUKAWA -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -recyklácia stavebnej sutiny FINLEY, BROWN-LINNOX -nosiče kontajnerov PALIFT.

Zastúpenie (dovoz, import) spoločnosti MIELE pre SR. Firma Miele je nemecký výrobca vyrábajúci vysoko kvalitné elektrické prístroje pre domácnosť a prístroje na profesionálne využitie. Predaj, servis, poradenstvo. Prístroje pre domácnosť: -práčky, sušičky, mandle, vysávače -umývačky riadu -sporáky a rúry na pečenie, odsávače ...

Zastúpenie ACER pre SR, servisné centrum. Predaj, servis: - počítače - počítačové zostavy - notebooky - pracovná stanica - tablety - mobilné telefóny.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Zaoberáme sa meraním a reguláciou, automatizáciou a riadením technologických procesov v rôznych odvetviach priemyslu. Realizácia: -čistiarne odpadových vôd komunálnych -čistiarne odpadových vôd priemyselných -úpravne vôd -čerpacia stanica odpadových vôd -vodné hospodárstvo pre priemysel -vodojemy, tlakové stanice pitnej vody -dispečerské ...

Výroba, predaj: - detektory aj príslušenstvo pre elektrónové mikroskopy.

Predaj, poradenstvo: - obrábacie nástroje zn. ISCAR, s vymeniteľnými britovými doštičkami pre trieskové obrábanie (sústruženie aj frézovanie) a delenie najrôznejších materiálov.

Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov.

Telekomunikačná technika Zabezpečovacia technika Novinky v technike Satelity & Televízia GSM zariadenia Batérie a akumulátory Kamerové systémy Digitálne audio video.