Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Zakladanie a údržba zelene. Záhrady poradenstvo a konzultácie, návrhy, projekty, realizácia a údržby záhrad, zakladanie a údržba trávnikov, zavlažovacie systémy. Údržba zelene.

Ponuka konštrukčných prác v strojárstve, mechanike či optike.

Predaj, distribúcia: -prípravky zo žiaruvzdorných materiálov pre tepelné spracovanie a spaľovanie (liate, zvárané, CFC) -konštrukcia prípravkov -rošty, koše a nadstavby -štandardné, optimalizované, šité na mieru podľa priania zákazníka -náhradné diely liate, zvárané, určené pre priemyselné pece -vývoj, výskum žiarupevných ...

Predaj, oprava, servis: -upratovacia čistiaca technika NILFISK -klimatizačná technika BÖSCH -všetky systémy na suché, vlhké a mokré čistenie -ekologické chemické čistiace prostriedky. Čistenie, upratovanie hál.

OrArgan vyvinul novú technológiu stylingu. Tvorte kreatívne účesy z poddajných, lesklých, hodvábne mäkkých vlasov. Sme výhradným distribútorom značky OrArgan. Ponúkame spoluprácu kaderníckym salónom, maloobchodom, veľkoobchodom a eshopom.

Chránená pracovná dielňa. ručné lepenie obalov, skladanie komponentov a výrobkov, balenie a kompletizácia, vkladanie reklamných letákov a predmetov do časopisov a iných produktov, fóliovanie, nalepovanie obojstranných lepiacich pások a ďalšie.

Predaj, e-shop: -laboratórne potreby a zariadenia -nábytok pre školy -školské pomôcky -učebne na kľúč. -predaj stoličiek, stoličky, kresiel, kreslá, konferenčné, prísediace.

Distribútor bankovej techniky: -LAUREL, počítačky bankoviek, mincí -príručné pokladne a priehradky INKIESS -potrubná pošta WALTHER -sortiment zariadenia pre komplexné spracovanie peňazí.

Vykupujeme použitú manipulačnú techniku. Vykupujeme použité stavebné stroje a manipulátory značiek: CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Predávame pracovné plošiny (použité aj nové).

Predaj, výroba: -termoelektrická chladiaca technika -technické návrhy a poradenstvo -opravy termoelektrických prístrojov (agregáty, autochladničky, výrobníky šľahačky, výčapníky vody...) Záručný a pozáručný servis -termoelektrické chladenie: -termoelektrické chladiace agregáty -napätie 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexné služby na trhu informačných a komunikačných technológií: -poradenstvo, realizácia, servis projektu -bezpečnostné a komunikačné technológie -telekomunikačné systémy -siete a riešenia v oblasti IT. Ďalšie služby: -riadenie projektov -systémová integrácia -VEGA ...

Zákazková výroba: - kovové dielce, súčasti a komponenty. CNC obrábanie, frézovanie, vŕtanie, sústruženie a zváranie vrátane laserových výpalkov.

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

Obchodná, výrobná a servisná spoločnosť: -predaj, prenájom a zapožičanie tlačových kopírovacích zariadení, oficiálne zastúpenie LEXMARK a DEVELOP -záručný a pozáručný servis tlačových zariadení všetkých značiek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, ...

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -ložiská z produkcie firiem ZKL, ZVL, SKF, Timken, INA, Torrington -hriadeľové tesnenia (gufera) z produkcie firiem Dichtomatik -tesniace elementy (O krúžky, manžety, stieracie krúžky, ai.) z produkcie Dichtomatik -klinové a ploché ozubené remene Goodyear, Optibelt -zaisťovacie hriadeľové krúžky ...

Vykonávanie bytových a priemyselných elektroinštalačných prác, montáže zabezpečovacích systémov, bleskozvodov a domácich telefónov.

Spracovanie dokumentácie E.I.A. a posudkov vplyvov na životné prostredie. Projekcia - stavby pre nakladanie s odpadmi skládky, rekultivácia projekcie a návrhy. Kompostovanie odpadov. Návrhy - spôsob zneškodňovania odpadov. Predaj - triediče a drviče na recykláciu stavebnej sutiny, výrobky na kompostovanie, zvoz odpadov. Predaj - výrobky na ...

Predaj, maloobchod: -kancelárske stroje -počítače, PC.

Stolárstvo. Stolárstvo. Zákazková výroba kancelárskeho nábytku, lekární, laboratórií, kuchynských liniek, schodov.

Servis, oprava: -medicinálna technika, lekárske prístroje a nástroje, zdravotnícke potreby. Obchodná činnosť. Výroba, inštalácia, montáž, oprava, servis: -elektronické zariadenia.

Zámočníctvo, zámočnícke práce, núdzové otváranie bytov.

Servis nákladných vozidiel, prívesov, návesov, nadstavieb, zemných strojov. Tuzemské aj zahraničné značky.

Predaj produktov Epson ako sú tlačiarne, projektory, skenery a spotrebný materiál.