Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Poradenstvo a komplexné služby v oblasti BOZP a PO. Ponúkam spracovanie dokumentácie, školenia a zastupovania pri kontrolách štátneho dozoru.

Opravy a revízie motorových píl, krovinorezov aj kosačiek trávy. Brúsime a predávame reťaze vrátane náhradných dielov.

Predaj meracej techniky nemeckej firmy Testo Poradenskú činnosť v odbore meracej techniky Záručný a pozáručný servis Kalibrácia prístrojov Služby v oblasti merania E-shop

Predaj - autobusy Cestovná kancelária - špecializácia - Chorvátsko, Taliansko Autobusová doprava - vnútroštátne - medzinárodná Dovoz - zájazdové a linkové autobusy

Výškové práce pomocou horolezeckej techniky. Vykonávam - natieračské a zámočnícke práce, rizikové výrub a orezy stromov.

Kartónové a papierové obaly Dodávka - kartónové a lepenkové obaly s flexografickou a hĺbkotlačovou potlačou.

Monitory Konektory Joysticky Riadiace jednotky Laserové diaľkomery Tablet PC a notebooky Meteostanica

Hydraulické merania. Výpočty hydraulického rázu a návrhy protirázových ochrán Odborné posudky.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2011, enviromentálneho manažmentu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizácia novostavieb na kľúč, výstavba priemyselná, bytová a občianska. Rekonštrukcia stavieb a objektov. Dodávka a montáž: -developerské projekty -oceľových konštrukcií (OK) -strešných a obvodových pláštov aj ...

Predaj, prenájom a servis stavebných strojov a náhradných dielov.

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Výroba, montáž, rekonštrukcia: -balkónové konštrukcie -hliníkové opláštenie -presklené balkóny, lodžia.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov, okrem strojov a zariadení.

Maloobchod, predaj: -ergonomický sedací nábytok -antistatický pracovný nábytok (stoly, stoličky) -kancelársky nábytok -ESD* pomôcky.

Návrh technológií, zákazkových výrobách zariadení, realizáciu špecifických projektov. Predaj, dovoz, import, servis: -laboratórne autoklávy-vyvíjače pary FEDEGARI, CERTOCLAV -laminárne boxy NUAIRE -inkubátory, klimatické boxy RUMED, SELUTEC -lyofilizátory, FTS KINETICS -kahany WLD -TEC -zdravotnícka sterilizácia partner pre ...

Maloobchod, predaj: -laboratórne, lekárske potreby -imunodiagnostické súpravy ELISA a RIA a imunodiagnostické prístroje.

Zahraničné zastúpenie firmy GORE: -zdravotnícky materiál -endoprotézy -cievne protézy -implantáty pre cievnu chirurgiu, kardiochirurgiu, všeobecnú, neuro, plastickú chirurgiu -sičí materiál -intervenčné technológie.

Revízia tlakových nádob a parných a teplovodných kotlov.

Lakovníctvo a natieračstvo Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Výskum, vývoj, výroba: -kompresory -čerpadlá -vývevy -ventilátory -spaľovacie motory -turbíny -turbo kompresory -expanzné turbíny -extdery -hnetače a iné.

Centrálne vysávače Predaj, servis, montáž centrálnych vysávačov Smart, Electrolux, Beam, Globovac, SOT-Eko. E-shop pobočka tr. T. Baťu 3296, 760 01 Zlín

Oprava, servis, repasácia: -obrábacie stroje.

Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -interiéry -lekárenský nábytok -nábytok pre byty -kancelársky nábytok.

Zákazková výroba nábytku: -vstavané skrine -dvere plné, sklenené, obložky -kancelársky, kúpeľňový nábytok -kuchyňa -kuchynské linky vrátane pracovných dosiek -kompletné interiéry.

Prenájom a predaj prezentačnej techniky.