Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Maloobchod, predaj: -solárne systémy -tepelné čerpadlá

Oficiálny zástupca firmy MATTEI, distribúcia - rotačné lamelové kompresory na priemyselnú výrobu stlačeného vzduchu.

Výroba, dodávka: - komponenty pre koľajové dopravné prostriedky - dverné systémy pre dopravné prostriedky hromadnej prepravy - riadiace systémy - záchytné systémy pre cestujúcich - trakčné zubové spojky Renovácia: - koľajové vozidlá

Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny Montáž, opravy, revízie a skúšky zdvíhacích zariadení -Povrchové úpravy a zváranie kovov -Výroba strojov a zariadení na využitie mechanickej energie -Projektovanie elektrických zariadení -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom ...

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Predaj, servis, oprava - hasiace prístroje - požiarne vodovody - požiarne klapky.

Revízia - tlakové nádoby, školenia, obsluha tlakových nádob.

Dodávky a montáž technologických zariadení pre energetický, chemický, petrochemický priemysel - dodávky, výroba a montáž potrubia - výroba a montáž oceľových konštrukcií - výroba a montáž zdvíhacích zariadení - montáž, opravy a revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky prevádzkovaných kotlov a tlakových nádob.

Maloobchod, predaj: Kamerová technika -kamerové systémy, CCTV -inštalácia kamerových systémov podľa požiadaviek zákazníka -predaj osobné obrazové záznamníky vo forme miniatúrnych kamier skrytých v rôznych predmetoch bežnej potreby.

Revízia, oprava: - požiarne klapky vzduchotechniky - požiarne upchávky.

Predaj, montáž, servis: - automatické zavlažovacie systémy.

Predaj a servis. - šijacie a vyšívacie stroje

Požičovňa náradia. Pre potreby profesionálov i domácich majstrov poskytujeme požičiavanie záhradnej techniky a stavebnej mechanizácie. Prenájom špeciálneho náradia napr. pre stolárov, sklenárov, elektromontérov.

Návrhy, projekcia, montáž pre solárnu techniku, expanznú techniku, kotolne, vykurovanie, ohrev vody, tepelné čerpadlá.

Umelecké kováčstvo. Kováčstvo, zámočníctvo. Reštaurátorské práce (reštaurátorstvo). Kované výrobky, kováčske práce. Predaj: -kováčske výrobky a náradie. Výroba: -brány (brán), bránky (bránok), mreže (mreží), zábradlia, svietniky(svietnik), krbové súpravy (krbových súprav), rošty (roštov), ražne (rožňov), postele (posteľ), stoličky ...

Záhradnícka firma. Špecializujeme sa na komplexné služby v oblasti realizácie a údržby okrasných záhrad, montáž automatických závlahových systémov TORO, výstavbu okrasných a kúpacích jazierok.

Obchod Nožovina Protitlakové plechy Kanáliky - protitlak. príprava Príklopové lisy Zlatičky Výroba Vyrazila - slepotlač Vyrazila - horúca fóliová (zlatenie) Vysekávacie nástroje Vylupovacie nástroje Separačné nástroje Frézované protitlak. plechy Protitlak. príprava - pertinax Delenie a gravír.

Výroba: - kartonáž, nábytok, vstavané skrine.

Predaj meracích zariadení. Meranie mechanických veličín. Numerické výpočty, spracovanie inžinierskych a procesných dát.

Vykonávanie čistenia kotlov a tlakových nádob. Ponuka odstraňovania inkrustačných nánosov.

Solárny ohrev. Tepelné čerpadlá. Vykurovanie.

Vývoj, výroba, predaj: -meracie zariadenie pre diagnostiku pevných materiálov