Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Rekonštrukcia bytového jadra na kľúč. služby: - rekonštrukcia, vypratanie, demontáže a búracie práce - murárske a obkladačské práce - rozvody a rekonštrukcia vodoinštalácie z plastu - rekonštrukcia kúrenia, kúrenárske práce - zámočnícke práce vrátane montáží - kompletné vybavenie sanitárnou keramikou - montáž kúpeľňového nábytku a ...

služby: -Priemyselné automatizácie v odbore plynárenstva, chémie a papierenského priemyslu -montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Spoločnosť Kardio - Line spol. s r.o. je je významný dodávateľ zdravotníckych prístrojov a technológií, wellness a fitness vybavenie, v ČR zastupuje svetových výrobcov. Máme dlhodobé skúsenosti ako dodávateľa v oblastiach funkčné diagnostika, interné lekárstvo, intervenčné kardiológia, ARO, JIP, športové lekárstvo, pľúcne, pneumológie, ...

Veľkoobchod, predaj: - pomôcky pre implantológia - pomôcky pre piezochirurgii - pomôcky pre riadenú kostnú regeneráciu - chirurgické mikromotory - chirurgické šitie.

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kompletné sortiment -Nástroje kovoobrábacie -Nástroje pre frézovanie kalených materiálov (kalené materiály) -Nástroje pre výroba, výrobu foriem, formy -upínací náradia pre sústruženie a frézovanie.

Výhradný zástupca nemeckého výrobcu priemyselných čerpadiel Allweiler AG Radolfzell pre SR. PRIEMYSELNÉ ČERPADLA: -čerpací technika ČERPADLÁ ODSTREDIVÉ: -čerpání neutrálnych kvapalín, chemikálií, teplonosných olejov a médií. ČERPADLÁ skrutkovať: -čerpání mazacích olejov, emulzií, znečistených kvapalín. ČERPADLÁ jednovretenové: ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, autorizovaný distribútor olejov a mazív.

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Montáže a dodávky technologických zariadení pre energetický, chemický a petrochemický priemysel.

Laserové opracovanie tzv. Technických sleev používaných v polygrafickom a technickom priemysle, vrátane popredajného servisu.

Predaj, internetový predaj a servis čerpacej techniky: - čerpadlá, vodárne - tlakové expanzívna nádoby - náhradné diely - hadica - PE potrubia a spojky - zavesenie hladiny - ponorné motory

Darčekové obaly v módnych farbách a dekoroch. Darčekové krabičky, darčekové tašky, darčekové sáčky, darčekové a obalové papiere, viazacie stuhy, aranžérske potreby, obaly na víno - tašky na víno aj krabice na víno.

spracovanie: - digitálne fotografie. predaj: - výpočtová technika - tonerové kazety. Servis a modernizácia: - výpočtová technika-renovácie - tonerové kazety. Poradenská činnosť, údržba: - ekonomický software.

Odsávanie a separácia emulznej a olejovej hmly, Odlučovače emulzné hmly OAM. Odsávače emulznej a olejovej hmly OAM. Separátory emulznej hmly. Odsávanie a filtrácia emulznej a olejovej hmloviny od CNC kovoobrábacích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.

Výroba, predaj: -Prístroje na diagnostiku rotačných strojov, meranie ložísk. Trvalý monitoring strojov, diagnostika strojov. Detektory únikov stlačeného vzduchu, detektory netesností. Meranie a analýza mazanie.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, predaj: - obaly - obalové systémy - fólia - pásky - HDPE a LDPE fólie - etikety.

Firma je držiteľom certifikátu systému kvality ISO 9001: 2000. Zastúpenie firiem TRANE, LÜFTOMATIC, AIRWELL. Výroba, projekcia, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, oprava, servis, poradenstvo: -nerezové komponenty -vzduchotechnika, klimatizácia, potrubia, digestory, regulačné klapky, mriežky a iné -klimatizační jednotky (systémy ...

Projekčná činnosť: - revízie, skúšky činnosti - poradenstvo, výberové konania - komplexné služby EPS - elektronická požiarna signalizácia CCTV - kamerové systémy (Analog, IP, HD-SDI) ER - evakuačný rozhlas EZS - elektronická zabezpečovacia signalizácia EKV - elektronická kontrola vstupu STA - spoločná televízna anténa SK - ...

produkty: - hliníkové rastrové fasády - okná, dvere - strešné svetlíky - zimné záhrady - prevetrávanie fasád - interiérové priečky - celosklenené zábradlie

E-shop. Predaj pomôcok na manikúru. Všetko pre manikúru.