Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vybavenie prevádzok a dielní, sťahovanie strojov, opravy, zámočnícke práce, údržba strojov. Nákup a predaj: -kovoobráběcí, tvarovacie stroje -brusky -vyvrtávačky -frézky -lisy -soustruhy -tryskače -pily -kompresory -obrážecí stroje -vrtačky a zváračky.

SERVIS PRE kaliarni Kovové príslušenstvo: - žíhacie a kaliace koše, krabice, prípravky - žiaruvzdorný hutný materiál, fólie - kaliace prostriedky (oleje, polyméry) - chemické prípravky (prášky, ochranné nátery, odmastenie) - ochranné pomôcky) rukavice, zástery, odevy) - pece

Nástrojárstvo, kovoobrábačstvo: -ohýbání plechu na CNC ohraňovacom lise (dĺžka ohybu 2104; 60t) -navařování -bodové zváranie -svařování TIG / MIG / MAG -lisování (vačkový lis 25t, hydraulický lis 45t) -stříhání (strojné nožnice 1250, hrúbka plechu max 2.5 mm) -brúsené BPH.

Obchod, predaj: -potravinárska chémia od fy THONHAUSER -sprostredkovaním predaja použitých technológií pre vinárstvo -kvasinky pre vinárstvo od fy LALLEMAND -výčapné technológie fy HARTEK pre gastronómiu -prívesy na čapovanie nápojov od spoločnosti ESSELMANN.

Návrh, výroba, predaj, montáž, servis vybavenia obchodov: - drôtený program (1000 druhov) - stojany, displeje - predajné pulty, stoly a regály - informačné stojančeky na tlačoviny - stánky výstavné, prezentačné.

Konštrukcia, projekcia, výroba, montáž. Firma sa zaoberá: -projekce, výroba, predaj skladových technológií: -regály a police všetkých druhov a prevedení -manipulační technika -automatické skladové regálové systémy -dopravníky -vertikální aj horizontálne dopravné systémy -kovová nábytok -bedny -vybavení dielní -stlačený ...

Výroba doplnkov pre zbrane: - airsoft, kompenzátory - čistenie, difúzory - hlavica, kľučky, náradie - prebíjanie, redukcia, strelivo a ďalšie.

Výroba, predaj, distribúcia: - papierové obaly, krabice - výsekové, klopové krabice - boxy z kartonplastu - penové dosky, výseky, obaly - potlač kartónov.

Predaj, oprava, servis: - motory týchto elektrických zariadení: - jednofázové, trojfázové asynchrónne elektromotory všetkých druhov a výkonov do 75 kW - do všetkých typov práčok, sušičiek prádla, umývačiek riadu, kuchynských robotov, mlynčekov na kávu -stolní brúsky, vŕtačky - vibrátorov, žeriavov (Balcancar) - výťahov - ...

Spoločnosť je certifikovaná STN, EN, ISO 9001: 2009. Výroba, kováreň, kovanie, tvárnenie kovov: - zápustkové výkovky do 6 kg - voľné výkovky do 400 kg - tepelné spracovanie ocele - konštrukcia a výroba kovacieho náradia - skružovanie profilov (zakružovanie, zvinovanie), zváranie - výroba výlisky z plechu podľa požiadaviek až do ...

Návrhy, projektovanie, montáž, servis aj pozáručná, údržba: -zabezpečovacia a ďalšia slaboprúdová technika -systémy na ochranu majetku a osôb pre malé, stredné a veľké objekty -ďalšie slaboprúdové zariadenia spojené s návrhmi a projekciou: -EZS - elektronická zabezpečovacia signalizácia -EPS - elektronická požiarna signalizácia -PCO - pult ...

Predaj, dodávka: -profesionálne náradie, záhradná technika a príslušenstvo značky HITACHI -zaistenie servis aj predaj náhradné diely, batérií, batérie -Všetok sortiment skladom, ihneď k dodaniu. Požičiavanie, požičanie elektrocentrály.

služby: -dodáva komplexné riešenie slaboprúdových technológií -telekomunikační, zabezpečovaní, kamerové, dochádzkové, prístupové a ozvučovacie systémy -dodávka na kľúč -spracovanie projekcie a dokumentácie.

Projektový a inžiniersky ateliér: -architektonická štúdia, interiéry -projektová dokumentácia pozemných, inžinierskych stavieb -projekcia (vykurovanie kúpeľní) -voda, kanalizácia, plyn -vzduchotechnika, klimatizácia, chladenie -inžinierska činnosť vrátane stavebného dozoru -komplexná dodávateľská činnosť vo výstavbe.

Výroba, montáž: -mreže. Maloobchod, predaj, montáž: -bezpečnostné zámky, kovanie. Núdzové otváranie bytov. Kovovýroba.

Výroba dielcov a komponentov pre strojárstvo elektrotechnický priemysel: - delenie materiálu (pásové píly) - CNC obrábanie, frézovanie, sústruženie -ohýbání a tvárnenie - z pracovanie plechu, laser, výseky, plazma - rezanie, lisovanie, zváranie - práškové lakovanie, maximálny rozmer výrobku pre lak l = 2500, š = 500, v = 1400

Predaj: -kamerové systémy -elektronické zabezpečovacie systémy -plotové systémy.

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001: 2008. Výroba obrábacie nástroje, ostrenie: - výroba, ostrenie a úpravy vrtákov, fréz (stopkových, čapových, kužeľových, valcových čelných, kopírovacích a špeciálnych z HSS a HM - ostrenie závitníkov ručných, strojných aj v skrutkovici, renovácie nárezu po vylomenie zuba - výroba, ostrenie a úpravy ...

Vyrábame a dodávame 20 000 druhov kolies a kladiek. Kolesá pre vysoké zaťaženia, pre vysoké teploty, pre agresívne prostredie. Kolesá pre potravinárstvo, prístrojová kolesá. Kolesá z plastu, ocele, liatiny a nerezu.

Predaj, záručný a pozáručný servis: - stomatologická technika. Návrhy ordinácií a technických riešení.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001: 2001. CNC obrábanie: -kovoobráběčské práce (obrábač kovu) -frézovací, obrábacie centrá CNC (Frézky) FINET, HAAS (pojazd v osi x 1500mm) -soustruhy CNC MAZAK. Služby, práce, malosériovú a kusová výroba súčiastok z kompozitných materiálov pre elektrotechniku: -prášková metalurgia: ...

Zariadenia a vybavenie pre obchody a markety: - regály, panely, drôtený program - štendre, figuríny, pokladničné pásky - ramienka, tašky, cedule, pútače - košíky, debny, prepravky a ďalšie.

Predaj, e-shop: regály vhodné do skladu, garáže alebo do kancelárie.