Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Priemyselná automatizácia: - elektrotechnika - automatizácia - inovatívne technológie - meniace sa modely - presúvanie výroby.

- Odber vzoriek vôd v otvorených profiloch - Meranie prietoku odpadových vôd - Prevádzkové analyzátory na meranie TOC v ultra čistých, pitných a odpadových vodách - Prevádzkové analyzátory pre on-line meranie ropných látok vo vode - Prevádzkové prístroje na meranie zákalu, koncentrácia nerozpustených látok, kalu - Prevádzkové ...

Zákazková výroba a montáž - oplotenie, vráta, brány, mreže - konštrukcia Technická diagnostika Zváranie Kovovýroba - zámočnícke práce - mestský mobiliár - detské ihriská

Poľnohospodárska technika pre vinohradníctvo, ovocinárstvo. Výroba, predaj: -vinohradnícka plečka a kultivátor -hydraulická výkyvná sekcia pre spracovanie pôdy -stroj na kosenie a mulčovanie trávy -čelný nožový osečkovač -ometač kmienkov, kmienok -orezávač pre sad -hydraulický zatlačovač -vinohradnícka technika pre malotraktory ...

Kompletné služby a poradenstvo v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Kovovýroba. Výroba - pásové píly na železo BIANCO - hydraulické vozíky na presun chorých - prenosné tabule - zdravotnícke zariadenia - hydraulické sedlá - flip chart.

Výroba, opravy: -ostatné účelové stroje -mobilné triediace a drviace stroje -mobilný hrubotriedič, mobilný triedič -náhradné diely, servis. Predaj: -použité stroje, drviče a triediče.

Výroba: - presné obrábacie diely z ocele, duralu, plastov, liatiny a nerezu vrátane tepelného spracovania a povrchovej úpravy. Frézovanie Sústruženie Delenie materiálu Tepelné spracovanie.

Predaj: - farby - laky - vosky - brúsne systémy NORTON

Ponuka poradenstva, predaja, inštalácie, školenia a servisu vstrekovacích strojov.

Služby: -poľnohospodárska výroba -služby poľnohospodárom, zber, pozberová úprava zem. komodít -opravárenstvo poľnohospodárskych strojov -prenájom nebytových priestorov.

-Výroba rozvádzačov nízkeho napätia a batérií, káblov a vodičov -Projektovanie elektrických zariadení Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy - konferenčné stolíky - postele a váľandy.

Areál požičovne lodí pod VÝKLOPNÍKOM. Požičovňa: - kajutové lode - motorové člny - rafty - kanoe Technická pamiatka VÝKLOPNÍK Organizovanie podujatí pre školy (exkurzie, školské výlety, prehliadky pamätníka, odborný výklad), firemné akcie, kultúrne podujatia.

Kovovýroba. Výroba a distribúcia: - vetracie mriežky - revízne dvierka - prieveterníky - ochranné rohy.

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

Predaj, oprava, servis - záručný aj pozáručný: - domáce a priemyselné šijacie stroje. Brúsenie overlockových nožov. Predaj náhradných dielov.

Predaj, servis, opravy: -počítače, notebooky, tablety, mobilné telefóny -repasované počítače -webdesign

Stavba - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Tvorba - www stránky Webhosting Výstavba - počítačové siete LAN, WIFI

Oprava, servis: - kancelárska technika.

Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky: - počítače - hardvér - softvér - siete - servery - telekomunikácie - outsourcing - informačné technológie.

Prenájom: - zdravotnícka technika - zdravotnícke zariadenia. Nákup, skladovanie, predaj: - lieky.