Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -mazivá, oleje. -autopríslušenstvo. -autokozmetika. -autodiely, autobatérie. -záhradné náradie. -náradie. -cyklistické doplnky.

Predaj, e-shop, bazár, servis: - počítače - výpočtová technika - mobilné telefóny - fotoaparáty Výroba softvér na zákazku.

Oprava, servis, revízia: - žeriavy, zdvíhadlá Výroba viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov, viazačov.

Služby: - poradenstvo v gastronómii - školenia - catering

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Balenie a kompletizácia výrobkov Výroba: - obaly a potlač - skladovanie a expedíciu týchto produktov

Kompletné maliarske práce Tapetárske práce Požičovňa - náradie Omietkárske práce

CNC obrábanie na vertikálnom obrábacom centre MCV 1016 QUICK s prídavným sklopným a otočným stolom - drôtové elektroerozívne obrábanie AU500IA - obrábanie na CNC frézkach FV25 CNC A a sústruhu MASTURN 54 CNC Zváranie ocele a nerezu metódou WIG Výroba foriem Kusová aj sériová výroba

Regulačné a monitorovacie systémy pre energetiku: - kompenzácia jalovej energie - výroba a rekonštrukcia rozvádzačov NN - analýzy sietí NN a VN - filtrácia vyšších harmonických - energetické poradenstvo. Sídlo firmy: - Pivovarská 670 Česká Skalice 55203

Predaj počítačov LYNX, periférií, výpočtová technika, notebooky, návrh a realizácia sietí. Predaj softvéru, programy na zákazku. Tvorba a správa www stránok, redakčné systémy, tvorba internetových obchodov. Správa a prenájom priestoru pre www stránky-webhosting, registrácia domény, správa domény. Servisné stredisko LYNX. Opravy počítačov ...

Hodinový manžel pre Brno a okolie. Práca na záhrade, okolie domu aj práca v byte.

Predaj: - lepidlá LOCTITE špeciálne, pre priemysel Predaj: - diamantové nástroje - brúsne kotúče - nástroje a náradie (frézy a frézovacie nástroje, vrtáky, výstružníky, výhrubníky, záhlbníky, obrábacie nože, polotovary nožov RADECO, závitové nástroje - elektrické aj AKU náradie - upínacie nastroje a náradie ...

Výroba, dodávka: - priemyselné nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - rezacie a prevíjacie stroje pre papier, lepenky, kartóny, fólie. Opravy, rekonštrukcia: - rezacie a prevíjacie papierenské stroje. Predaj: - nože a príslušenstvo na delenie papiera. Služby: - ostrenie nožov.

Predaj, servis: - výpočtová technika notebooky, servery, stolné PC, softvér Predaj, inštalácia: - operačný systém WINDOWS

Výroba: -kuchýň, šatníkových skríň, detských izieb, kúpeľňového nábytku, obývacích stien, kancelárií atď. Všetko vyrobíme na mieru a podľa vašich predstáv. Súčasťou realizácie zákazky je výkresová dokumentácia s 3D vizualizáciou.

Predaj, servis a montáž klimatizácií, vzduchotechniky, bránových systémov, automatických dverí, brán a roliet. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva.

Kovovýroba Rezek Dnes je hlavnou činnosťou našej firmy kovovýroba, pre ktorú sme plne vybavení a to aj pre sériovú výrobu. Hlavnú výrobu smerujeme na nerezové strechy, ktoré zahŕňajú kompletný strešný systém. bleskozvodov atď.

Práca: -zámočnícke -montážna -servisné. Sťahovacia technika.

Výroba: - plastové uzávery pre nápoje, oleje, kozmetiku a domáce čistiace prostriedky - termoplastické vstrekovacie formy.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo.

Revízia - hasiace prístroje - hydranty Vedenie požiarnej dokumentácie BOZP