Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, predaj: - aplikovaná laserová technika.

Služby: - laserové systémy - pečiatky na počkanie - vizitky a menovky - opis kovu.

Predaj a servis stavebných strojov a techniky Naším hlavným zameraním je predaj a servis stavebných strojov. Svoje základy sme postavili na ponuke výkonných stavebných strojov a techniky svetových značiek, kvalitných servisných službách a dostatku náhradných dielov. Firma RAŠOVEC s.r.o. sídli v Černíkoch pri Českom Brode v susedstve hlavného ...

Výroba: - strojné celky na priemyselnú výrobu - zváracie stroje

Zámočníctvo. Výroba: -mreže, vráta. -zábradlie.

Zákazková strojná výroba. Práca: -zákazkové CNC frézovanie.

Návrhy, realizácia, maloobchod, predaj, montáž, oprava, servis: -tepelné čerpadlá

Komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Tvorím dokumentáciu k BOZP PO, riadim podnikové riziká, kontrolujem práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracovanie evakuačného plánu. Vykonávam školenia v ochrane zdravia pri práci a požiarnej. Školím vodiča.

Projektovanie, dodávka a montáž vykurovania, kotlov, plynovodov a tepelných čerpadiel. Revízia a inštalácia plynových kotolní, riešenie kotlových kaskádových jednotiek. Inštalácia rozvodu vody a zariadenia na ohrev. Solárne ohrievanie vody v bazénoch a zberniciach. Orientácia kolektorov.

Maloobchod, predaj: -čerpacie a teplovodné techniky: - benzínových, elektrických, ručných -pumpy, fontánová, zavlažovacia - domácich vodární -predaj náhradných dielov. Predaj, montáže, inštalácia: - vodo-topo-plyn.

Práca: -zámočníctvo -zváranie Výroba: -kovaná brána -ploty -brány -kotviace výrobky -kotce pre psov -drevené ohrady -drevené palisády

Práca, remeslo: - kovoobrábanie - výroba špeciálnych zámočníckych konštrukcií a zvarencov - oceľové protipožiarne dvere - výroba a montáž oceľových konštrukcií - kovovýroba.

Výroba, predaj: -nábytok pre školy, materské školy -kancelársky nábytok -sedací nábytok -vybavenie šatní, jedální -vybavenie detských ihrísk -bezpečnostné bránky -stavebnica -športové pomôcky -výtvarný materiál -postele.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -záhradná technika Husqvarna

Práca: -zákazková kovovýroba -programovanie a nastavovanie CNC strojov

Výroba: -montované haly a sklady -paletové, policové a konzolové regály

Poskytujeme všetky služby vo výrobe kovových dielov, lakovania a dopravy s našou skupiny spoločností .

Výroba vzduchotechniky a klimatizácií. Inštalácia vetrania.

Výrobňa zváracích strojov, predaj generátorov a transformátorov.

Výroba klimatizácií, predaj vzduchotechniky.

Inštalácia a servis vzduchotechniky, klimatizácia a vykurovanie

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizácií na kľúč.

Predaj, oprava, servis: - kancelárska technika - telekomunikačná technika

Požičovňa: -náradie: -búracie kladivo. -pôdny vrták. -uhlová brúska. -záhradné náradie: -reťazová píla. -krovinorez. -štiepač dreva. -elektrocentrála. -vysokotlakový čistič.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, e-shop: -písacie potreby -školské potreby -kancelárske potreby -papier -kancelárska technika -baliace potreby -hygienické a čistiace prostriedky