Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Firma vykonáva a zaisťuje: - projekciu elektro - montáž elektro - revízia elektrotechnických zariadení - prihlášky na odber elektrickej energie - bleskozvody - elektrické vykurovanie - dodávku a predaj elektrospotrebičov a elektromateriálu - projekciu a dodávku malých vodných elektrární - projekciu a montáž el. zabezpečovacia ...

Predaj - elektronické zabezpečovacie zariadenie Fotografické služby Predaj - výpočtová technika

Oprava, servis, autoservis: - osobné aj nákladné vozidlá - poľnohospodárska technika Pneuservis

Výrobno-obchodná spoločnosť: -návrhy a výroba interiérového nábytku vrátane predaja interiérových doplnkov a spotrebičov -zákazková výroba nábytku do celého interiéru -kancelársky nábytok -nábytok pre školy aj škôlky -interiérové dvere a plávajúce podlahy.

Výroba: - spínacích a rozvodných zariadení. Maloobchod, predaj, montáž, inštalácia: - výpočtová technika: - staršie a nové počítače a notebooky - skladanie počítačov na zákazku - počítačové komponenty: - možnosť objednania do 2 dní. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Predaj, servis, oprava: - kopírky - tlačiarne - faxy

Prenájom, požičovňa: - hausbót Vilma - loď má kapacitu 6 osôb: - osvetlený interiér s poschodovými posteľami - kuchynka s varičom, jedáleň - chemické WC - odkladacie skrinky - horná strecha so zábradlím vhodná na odpočinok - zadná paluba s nosičom kolies.

Výroba: -nerezové tácky. -nerezové vaničky na mäso. -nerezové cenovky.

Výroba: -spotrebné diely na zváranie: -prúdové špičky, plynové hubica. -rozdeľovače plynu.

Zákazková výroba - drevené transportné obaly, palety a klietky

Zámočníctvo, výroba: -vráta. -schodisko. -výroba z nerezu.

Kovoobrábanie, CNC obrábanie. Zákazková, kusová, malosériová výroba na CNC strojoch. Presné obrábanie na CNC strojoch ISO 9001

Služby: -čistenie lakovní. -výmena filtračných materiálov.

Projekcia, realizácia, údržba: -záhrady. -montáž automatické závlahové systémy. -pokládka trávneho koberca. -zakladanie trávnikov.

Servis a montáž - chladiarenské a mraziarenské zariadenia

Kovovýroba: -práce zámočnícke -obrábanie kovov -lisovanie.

Dovoz, predaj: - repasovaná výpočtová technika a príslušenstvo.

Práca: -protikorózne aj antikorózne nátery -pieskovanie -abrazívne tryskanie -maliarstvo -natieračstvo -lakýrnictvo -klampiarstvo -zámočníctvo -izolačná -výškové Požičovňa, prenájom: -plošiny

Výroba, predaj: - gumené (plastové) zdravotnícke výrobky, prostriedky (hadicové profily, vstrekované diely) - urologické stenty a sety (urologický materiál) - inštrumenty, nástroje, príslušenstvo: - endoskopické, gastroskopické, kolonoskopické, ERCP, endosonografické.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Obrábačstvo

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Predaj - elektromotory do 160kW Prevíjanie a opravy - elektromotory do 160kW Revízia - ručné náradie