Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -čerpadlá, pumpy -príslušenstvo -vodárne DARLING -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a prietoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstredivé čerpadlá -objemové rotačné čerpadlá.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - čerpacia technika, čerpadlá SIGMA PUMPY HRANICE - náhradné diely - záručný aj pozáručný servis.

Zemné práce. Kopanie základov, demolácie továrenských komínov, stavieb, hĺbenie potrubných rozvodov: -hloubení, zakladanie a tunelovanie -kontejnerová doprava -kontejnery pre odpad (prenájom / požičiavanie) -sběr, likvidácia odpadu a komunálne služby. Nákladná autodoprava, cestná nákladná doprava: -Voľný loženého sypkého ...

Kovovýroba, zámočníctvo: -soustružení, frézovanie -montáž oceľových konštrukcií. Zákazková výroba: -oceľové konštrukcie, strešné plášte, elevátory, kontajnery, dopravníky, vzduchotechnické potrubie, dymovody, lapače.

Výroba luxusných papierových tašiek a vzorková predajňa.

Stavby a rekonštrukcia občianskych a priemyselných budov. Vodoinštalačné a kúrenárske práce. Zámočnícke práce, oceľové konštrukcie.

Povrchová úprava kovov: - galvanické zinkovanie v kyslé kúpeli - na závesoch - v bubnoch - fosfátovanie na báze Zn a Mn - nanášanie laku DELTACOLL. Certifikácia podľa noriem: - ISO 9001: 2008 - ISO / TS 16949: 2009. Naša spoločnosť je subdodávateľom automobilového priemyslu.

Projekcia, dodávka, montáž, oprava, údržba, servis, revízia: - vyhradené elektrické zariadenia, elektro - meracie a regulačné zariadenia, MaR

Stavebná firma: - generálne dodávky a komplexné subdodávky stavieb, - oceľové konštrukcie a opláštenie, - projekcia, realizácia - energetické zariadenie, Výroba a montáž: - tlakových častí kotlov, - vzduchovodov a spalinovodov, - stabilného hasiaceho zariadenia.

Spoločnosť AWAC, spol. s r.o. vykonáva 2D a 3D zákazkové rezanie vysokotlakovým vodným lúčom na prevádzkach v Brne, Plzni a Prahe. Vykonávame montáže a servis rezacích pracovísk. Dodávame náhradné diely a spotrebný materiál pre rezacie pracovisko. Zabezpečujeme dodávky, montáž i servis CNC deliacich strojov. Rezanie vodným lúčom: - 2D a 3D ...

Spoločnosť AWAC, spol. s r.o. vykonáva 2D a 3D zákazkové rezanie vysokotlakovým vodným lúčom na prevádzkach v Brne, Plzni a Prahe. Vykonávame montáže a servis rezacích pracovísk. Dodávame náhradné diely a spotrebný materiál pre rezacie pracovisko. Zabezpečujeme dodávky, montáž i servis CNC deliacich strojov. Rezanie vodným lúčom: - 2D a 3D ...

Obchod, predaj, dodávka a servis: -dělící stroje a spotrebný materiál -CNC deliace stroje s technológiami -vodná lúč -plazma - kyslík -laser -špeciálny aplikácie -3D delenie -řídící systémy softvér -AsperWin -MicroStep -AirSelect -odsávané pracovné stoly -fitrace, filtračné zariadenia -plazmové zdroje.

Autolakovňa, lakovanie, lakovnícke práce, lakovník: -automobily -motocykly -potravinové. Zváranie, zváranie: -plast, plastov, plastové výrobky.

Vibrolisov, mobilné, stacionárne vibrolisov, linka na výrobu tvárnic a dlažby, formy, polyuretánové formy, formy pre výrobu umelého kameňa - Podložky pre stacionárne vibrolisov - Drevené podložky pre vibrolisov - Stroje na ohýbanie a strihanie betonárskej ocele - Třmínkovačka - Automatická třmínkovačka - Nožnice na betonársku oceľ - ...

Poľnohospodárska výroba. Predaj produkcie a mechanizované služby. Pestovanie: -pšenica potravinárska 130 ha -jačmeň sladovnícky 45 ha -repka ozimná 80 ha -hrách 30 ha -jetelotráva a výroba sena. Poradenská činnosť v chemickej ochrane poľných plodín. Opravárenská činnosť.

Našim zameraním sú čistiace a upratovacie služby v meste Znojme a okolie. Vykonávame čistenie kobercov, sedacích súprav, kresiel, stoličiek a ďalšieho čalúneného nábytku. Prevádzkujeme tiež požičovňu čistiacich strojov. Internetový obchod, e-shop: -Drevené dámske, pánske hodinky.

Spoločnosť TAMO-KOVO s.r.o. sa zameriava predovšetkým na výrobu roštov typizovaných i atypických rozmerov, rošty schodísk a na rošty nájazdov, lávky a rampy. Predmetom činnosti spoločnosti je zámočníctvo a preto je schopná ponúknuť aj ďalšie produkty ako je záhradný nábytok, produkty kovovej konštrukcie, brány a plotové dielce. Prevádzkareň: ...