Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: -renovácia tonerov Maloobchod, predaj: -výpočtová a kancelárska technika

ProfiBeauty ponúka predaj ľudských vlasov (stredoeurópske vlasy, východoeurópske vlasy, Indické chrámové vlasy, Grécke vlasy, Ázijské vlasy), kompletné príslušenstvo na predlžovanie vlasov. Ďalej ponúkame predaj kvalitnej vlasovej kozmetiky, príslušenstva pre kaderníčky, kurzy a školenia na predlžovanie vlasov a rias, permanentný makeup a mnoho ...

Záhradnícke služby: -projekcia záhrad. -údržba zelene. -údržba trávnikov. -orezy stromov. -kúpacie jazierka. -montáž závlah.

Predajňa motocyklového a motorkárskeho tovaru a súčiastok k motorkám.

Veľkoobchod, predaj: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v triede A1 smrekové s popolom do 0, 5%, balenie 15kg alebo big-bag - palivové drevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpaľovače. Doprava zadarmo pre Zlínský kraj.

Autorizovaný zástupca INDECO CZ. Predaj, zákazková výroba na mieru, montáž: - vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami systém INDECO - rámy dverí hliníkové alebo oceľové vo farbách kovu alebo imitácia dreva a eloxovaný hliník - laminové výplne dverí - zrkadlá s bezpečnostnou fóliou - osvetľovacie rampy.

Stavebné zámočníctvo. Výroba: - nerezové schodiská a zábradlia pre interiér aj exteriér.

Predaj - brúsne a rezné kotúče - brúsky Predaj - elektrické náradie brúsky - hutnícke materiály /rúrky, plechy, profily/

Práca s vysokozdvižnou plošinou MP20. Prenájom: -Vysokozdvižná plošina MP20 - Zlínský kraj (popr. okolité kraje): -poskytovanie vysokozdvižnej práce plošinou MP20 s obsluhou -možnosť pripojenia na elektrický pohon 400V -pracovná výška až 20m -bočný dosah do 10m -zásuvka 230V umiestnená v koši -vlastný elektrický ...

Konštrukcia, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Kúpeľňové doplnky - sanita. REHA- invalidný program. Schody a zábradlia - výroba z nerezu. Gastro - nerezový nábytok. Cordivari - designové radiátory. Zákazková výroba z nerezu pre potravinársky a farmaceutický priemysel.

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zameraná na obchodnú, konzultačnú a servisnú činnosť v odbore výpočtovej techniky. Ponúkame. - servis výpočtovej techniky - finančný lízing zakúpených výrobkov - správu systému a siete - inštaláciu LAN - modernizáciu počítačov - čistenie kancelárskej a výpočtovej techniky.

Výťahové šachty. Zastrešenie bazénov, bazény: -využitie bazéna od apríla do októbra bez vykurovanie -zamedzuje znečisteniu lístím, peľom a pod. -zvyšuje bezpečnosť v okolí bazéna- -ocenia rodičia malých detí -majitelia psov (pes) -teplota vody je udržiavaná aj za silného vetra alebo nočného ochladenia -zníženie výdavkov na ...

Výroba, predaj, prenájom, požičovňa: -závodné automobily Maloobchod, predaj, e-shop: -náhradné diely, autodiely

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -gastronomické vybavenie Výroba: -nerezový nábytok -digestory

Výroba: - manipulačná a skladovacia technika pre sklenárov - skladovacie regály a stojany na sklo

Výroba, montáž: -oceľových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konštrukcií. -renovácia hliníkových návesov.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -počítače -výpočtová technika Pripojenie k internetu

Dodávka, montáž, servis: -plynových kotlov. -regulačných plynových staníc. -meranie, regulácia vykurovacích systémov. -solárne systémy. Výstavba: -tlakových staníc. Práca: -plynárske. -revízia plynu. -elektromontážne. -elektrorevízia.

Dodávka, montáž: -garážové vráta. -závory, vjazdové brány. -kamerové systémy. -elektronické zabezpečovacie zariadenie. -centrálne vysávače. -antény, satelity. E-shop: -pohony vrát.

Predaj a servis - autodiagnostika a dymomera pre SME Projekcia a dodávka - skúšobne motorov a vozidiel Predaj - softvér pre vývojárov motorov a automobilov

Výroba, vývoj aj predaj AVS prístrojov (psychowalkmanov) Ponúkame lekárom: - podporu pri výskume vplyvu AVS technológie pre riešenie rôznych zdravotných problémov - využitie online meracích a monitorovacích prístrojov na analýzu vplyvu AVS prístroja na stav pacienta.

Výcvik lietania s odborníkom. Ponúkame. - lety pre verejnosť - praktický aj teoretický kurz lietania - prenájom lietadiel Vlastníme: Cessna C-150, C-172 a Cessna Columbia 350 Corvalis.

Dodávka, predaj: -kancelársky nábytok. -nábytok z masívu. -sedací nábytok. -matrace. Služby: -návrh, realizácia interiéru.

Predaj, požičovňa: -karavany. -obytné autá. -príslušenstvo ku karavanom.