Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - somelierske potreby pre vinárov ( otvárače, chladiče na fľaše - dekorované nápojové poháre RASTAL pre pivovary a ostatné výrobca nápojov - zákazkovo potlačené slnečníky ( od 3 metrov ) pre reštaurácie - pivné papierové podtácky.

Predaj výpočtovej techniky. Reklamné a grafické štúdio. -tvorba webových stránok, redizajn a úpravy už vytvorených stránok -SEO optimalizáciu pre vyhľadávače a pokročilú administráciu k vlastnej SEO-správe -grafické práce, reklamná činnosť, zaistenie veľkoobjemovej tlače -fotografovanie a filmovanie.

Montáže technológií chladenia chladiaceho nábytku a chladených priestorov. Výroba a montáže technológie chladenia priemyselnej vody. Montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Vývoj, skúšobníctvo, výroba a servis: - UL lietadla dodávka - diely pre ultraľahké lietadlá. Kovovýroba.

Vykonávame montáž a servis klimatizácií v rodinných domoch, bytoch, kanceláriách aj obchodných priestoroch.

Výroba a predaj: - SK pílové kotúče na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - špeciálne a atypické pílové kotúče s SK na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - hobľovacie nože, blankety s fixačným ryhovaním - frézovacie hlavy s výmennými profilovými nožmi - sukovníky, zátkovníky, dlabacie vrtáky - široký sortiment ...

Výroba, predaj, montáž: -nábytok: -zákazková výroba nábytku -kuchyňa, kuchynský na zákazku -obývacie a detské izby -kancelárie -vstavané skrine -bytový nábytok. Zákazková výroba drobných drevostavieb: -pergoly, altány, záhradné domčeky -garážové státie. Návrhy interiérov: -na počítači v 3D grafickom programe.

Výroba, dodávky: - vzduchotechnické rozvody a príslušenstvo - vzduchotechnické komponenty v zastúpení materskej firmy TROGES Vlastná výroba vzduchotechnických rozvodov vrátane súvisiacich prvkov VZT. Zaistenie dopravy pre priame dodávky jednotlivým zákazníkom.

Predaj kompatibilných náplní do atramentových a laserových tlačiarní za skvelé ceny. Výber zo širokej ponuky tovaru s možnosťou využitia vernostného programu, kde je možné uplatniť zľavu až 50%.

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Zákazková výroba z antikora, hliníka, mosadze, medi i ocele. Vyrábame zábradlia, madlá, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a ďalšie rôzne atypické výrobky.

Činnosť: - zváranie - obrábanie kovov a plastov - povrchové úpravy

Výroba zväčšovacích plastových lúp pre reklamné médiá.

Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel. Naša spoločnosť ABCLima s.r.o. vznikla na základe zapísania do obchodného registra, vedeného Mestským súdom v Prahe, oddiel C, vložka 115636, dňa 17. Októbra 2005. Spoločnosť bola založená jediným spoločníkom - Jiřím Třasákom, ktorý je jediným spoločníkom do ...

Predaj: - náhradné diely pre textilné stroje

Predaj - výpočtová technika - tlačiarne Servis - výpočtová technika - tlačiarne

Výroba fólie BOPP, PE bez potlače aj s tlačou.

Stavba, výstavba: -občianske stavby -priemyselné stavby -bytové stavby -rekonštrukcia Projekčná činnosť. Práca: -vodoinštalačný -kúrenárske -zámočnícke -klampiarske -maliarske, natieračské -elektroinštalačný Služby: -vnútroštátna nákladná autodoprava

Služby - poradenská činnosť BOZP a PO - spracovanie prevádzkovej dokumentácie - zastúpenie pri kontrolách - odborné posudky - školenia

Prenajímame: - špeciálne projekčné steny FogScreen - nafukovacie projekčné plátna Airscreen pre letné kiná - projektory - LED a plazmové obrazovky - prezentačnú techniku. Realizujeme panoramatické a multimediálne prezentácie, projekcie na vodnú stenu.

Maloobchod, predaj: Diely pre chladiacu techniku, tepelné čerpadlá a klimatizáciu. Ventilátory.

Predaj, servis, opravy: -šijacie a vyšívacie stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stronie príslušenstvo: -nite, želiaca technika.

Vykonávame projekčnú a konštrukčnú činnosť v odbore strojárstvo aj oblasti oceľových konštrukcií.

Výroba, služby: - drôtené kryty a mriežky - ohýbanie - lisovanie - zváranie