Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, výroba a vývoj: - bezmotorová aj motorová rogala, výroba, opravy, repase - závesné klzáky, výroba, kompletný servis a technické prehliadky - rogala predaj - náhradné diely pre závesné klzáky výroba - kompozitové diely na zákazku, poradenstvo v oblasti závesného lietania. Škola lietania: - lietanie na závesnom klzáku rogalo ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

Výroba: - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie. Zváranie MIG - MAG a TIG.

Inšpekčný a zváračský dozor. Revízia domových a priemyselných plynovodov a plynových kotlov.

Služby: - poradenstvo - školenie predajných zručností - lektor. Komplexné služby v oblasti BOZP a PO. Školenia prvej pomoci a ďalšie.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekcia výbuchu plynu - detekcia toxických plynov - napájacie zdroje - horľavé a CO - stacionárne detektory úniku plynu - prenosné detekčné prístroje.

Kovovýroba - kompletná výroba od jednoduchých dielov až po komplikované súčiastky. CNC obrábanie 3D dielov s vysokou kvalitou a presnosťou. Štvor-osé obrábanie. Drevovýroba. Obrábanie dreva aj plastov.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP - požiarna prevencia - ekológia - školenia

Zámočnícke práce. Vyrábame na zákazku výrobky z nerez ocele. Najčastejšie činnosti pre tieto menšie zámočnícke práce sú zváranie, ohýbanie plechov (až do dĺžky 3 150 mm a šírky 6 mm) alebo strihanie plechov. Strojová výroba.

Predaj, oprava, servis, e-shop: - armatúry - komponenty pre potravinársky, farmaceutický a chemický priemysel - technologické celky - čerpadlá

Školenia, revízie: -vysokozdvižné vozíky -manipulačná technika -žeriavnícke preukazy -viazačské preukazy -VZV.

Dovozca: - bytové doplnky, - darčekové predmet z Ázie. Prevádzka českého e-shopu so širokou ponukou produktov v kategóriách hračky pre deti, hobby, dom a záhrada, bytové doplnky, trampolíny a ďalšie.

Odsávacie zariadenie Potrubné systémy Filtračné jednotky Odprašovacie zariadenie Ventilátory Kovovýroba Práškové lakovanie

Zámočníctvo - výroba a montáž plotových dielcov a brán vrátane drevených výplní, drobné zámočnícke a sústružnícke práce, výroba kľúčov. Predaj: - vodou riediteľné farby - emaily - luxoly - riedidlá - maliarske farby - potreby pre maliarov - lacné stáčané saponáty.

MOTOBEL. Predaj, servis, opravy, nastavenia: -jazdné kolesá, Dema, Acstar, Amulet, Leader Fox, Superior, 4ever, náhradné diely, reťaze, lišty -skútre, skútre, skútre, mopedy, elektrobicykle elektrobicykle MPKORADO 125, KORADO 50, VIA, SOLANA, RAPTOR -motorová píla, motorové píly, krovinorezy, vyžínače, kosačky, kultivátory, postrekovače, ...

Dodávateľom komplexných výcvikových riešení pre ozbrojené sily, bezpečnostné sily a zložky krízového riadenia. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pre výcvik pozemných a vzdušných síl - výcvikové systémy - simulátory pre výcvik bezpečnostných zložiek vrátane príslušníkov a štábov "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénnych ...

Mechanické úpravy kovov. Výroba strojárska, kovovýroba: -obrábanie, frézovanie: -odliatkov -oceľových a železných dielov, ako polotovar na ďalšie spracovanie.

Píla. Výroba: -drevené palety, stavebné rezivo, prepravné debny, IPPC, prepravné obaly. Výkup paliet EUR. Dodávky, predaj reziva - hranoly, dosky, strešné laty, strešné väzby, krovy, výkup drevenej guľatiny.

Dodávateľ: - stroje na tlmenie vibrácií a otrasov. -dodávateľ izolačných systémov, zariadení pre precíznu a šetrnú manipuláciu s nástrojmi, podávacích periférií a mazacích systémov k mechanickým aj hydraulickým lisom pre ČR a SR.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Zaoberáme sa vývojom špeciálnych, jednoúčelových zriadení: - interaktívne exponáty pre technické centrá - virtuálne simulátory - konzultačná činnosť - simulátory videnia, streľby, vzniku morských prúdov - simulátor zoskoku padákom - simulátor letu rogalom - interaktívny exponát "Paradox dvojčiat" - interaktívny exponát "Lietanie ...

Služby, práce: -dodávka, inštalácia: -elektrické zdrojové sústroje motorového radu DEUTZ a VOLVO s alternátormi MECC ALTE -požičovňa odhlučnených mobilných dieselagregátov do 800 kVA -poradenstvo v oblasti energetiky.

Realizácia a revízia elektroinštalácií domov a bytov. Tvorba internetových prezentácií. Predaj náplní do tlačiarní.