Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Práca: -truhlárske. -podlahárske. -sklenárske. -zámočnícke. -elektroinštalačný.

Predaj, výroba a servis - potravinárske stroje na spracovanie mäsa

Stolárske zákazkové práce - výroba aj z masívu a lamina Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kancelársky nábytok Zákazková výroba - kúpeľňový nábytok Zákazková výroba - nábytok (detské izby, šatníkové steny, obývacie steny, ...) - bytové doplnky Zákazková výroba - dvere Zákazková ...

Oblasti realizácie: - priemyselné chladenie - vzduchotechnika a klimatizácia - meranie a regulácia tepla - technologické výrobné procesy Ponúkané služby: - projektová činnosť - riadiace systémy - monitorovacie systémy - dodávky a montáže - výroba rozvádzačov NN - zabezpečenie revízií, trieda A, B do 1000V - záručný a ...

Predaj: - duša - pneu plnogumové - výrobky z gumy - ventily - opravné materiály - stroje na gumárenstvo - stroje pre pneuservisy.

Predaj, montáž, poradenstvo: - ochrana proti odpočúvaniu a úniku informácií. Špeciálna audio - video technika: - rušičky mobilov GSM - vysielačky - prijímače - scannery.

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Čerpacia technika KVMU Projekcie, dodávky, montáž, uvádzanie do prevádzky: - čerpacie stanice pre priemysel a energetiku.

Servis: - notebookov, počítačov, mobilných telefónov, tabletov. Predaj: - repasované počítačové zostavy - počítačové zostavy.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Servis protipožiarneho hasiaceho zariadenia-SHZ. Revízia hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantov.

Predaj: - atramenty, náplne do tlačiarní

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Výroba: -horizontálne lisy na odpad A-PRESS 400.

Výroba a predaj obalov: - komôrkové dosky Akylux - kartónové obaly a krabice.

Projekcia, výroba, predaj, oprava, servis, služby: -solárna technika -prístroje na revíziu elektrických zariadení -dekoratívne osvetlenie na báze solárnej energie -elektronické zabezpečovacie systémy -ústredne, alarmy, prepínače, sirény, ovládacie prvky.

Remeslá, služby - jadrové vŕtanie - diamantové rezanie otvorov Predaj, opravy, servis, bazár - náradie HILTI

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Upratovacie služby - jednorazové, pravidelné upratovanie komerčných priestorov - kosenie trávnikov a údržba zelene. Predaj - upratovacia technika

Zákazková kovovýroba -nástavby, návesy, prívesy, kontajnery, zvarence-oceľ, hliník a nerez, bránky, brány, závory, interiér, exteriér, požiarne vráta, mreže a ND na Zetor (1960-1996).

Remeslá, služby - klampiarske práce - pokrývačské práce - tesárske práce - práca s plošinou - zámočnícke práce Predaj - strešná krytina - klampiarske prvky

Predaj, opravy a servis - elektrické prístroje - náradie - záhradná technika

Opravy cestných vozidiel. Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov.

Importér produktov spoločnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pre Českú republiku. Predaj a opravy nákladných automobilov, autobusov, komunálnych a použitých vozidiel. Zároveň poskytuje servis a predaj náhradných dielov.

Predaj - automatické závlahové systémy - záhradné jazierka - vodoteče - okrasné vodné prvky