Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spracovanie projektovej dokumentácie v nasledujúcich oblastiach: -procesy anorganickej a organickej výroby chemikálií -maleinanhydridová chémia a biochémia -kyselina L(+) vínna -tankovisko a stáčanie rafinérskych produktov -procesné jednotky rafinérií -pomocné energetické jednotky rafinérií. Energetika Pneudoprava sypkých ...

Služby v oblasti požiarnej ochrany a bezpečnosti práce. Požiarna ochrana: -výroba hasiacich prístojov a samočinných hasiacich systémov -požiarna bezpečnosť stavieb -bezpečnostné systémy.

Výroba: -oceľové konštrukcie -obrábanie a spracovanie kovov.

Vývoj a stavba špeciálneho stroja na ťažbu sedimentov, plávajúci sací bager. Poradenstvo v oblasti ochrany životného prostredia. Projektové práce.

Technické služby. Služby: - zvoz komunálneho odpadu - zvoz separovaného odpadu - zvoz a pristavovanie veľkoobjemové kontajnery - čistenie a údržba zelene - čistenie a údržba komunikácií a chodníkov.

Montáž - rozvody vody, odpadov, ústredného kúrenia, plynu - kotly - tepelné čerpadlá - rozvody merania a regulácie - rozvody vzduchotechniky - elektroinštalácia. Revízia - tlakových nádob - kotolní - zariadenie plynu a elektro. Servis kotlov.

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zdviháky a mailery. Predaj: -hadica všetkých druhov -príslušenstvo k hydraulike -skrutkovanie, rýchlospojky, tesnenie.

Veľkoobchod a maloobchod s obalmi

Predaj, veľkoobchod, maloobchod, distribúcia, servis: -diamantové nástroje -stavebné a záhradné náradie Práca: -rezanie a vŕtanie betónu

Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb

Veľkoobchod, predaj - brúsne kotúče - brusivo - ochranné pracovné pomôcky - zváracia technika - zváracie materiály

Požičovňa vysúšacích a odvlhčovacích prístrojov do budov.

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci, požiarna ochrana - školenie o BOZP zamestnancov, vedúcich zamestnancov a ostatných osôb - spracovanie návodov, metodických pokynov, podkladov pre činnosť, formulárov a zavedenie evidencie - pomoc pri zabezpečovaní povinností v oblasti BOZP - kompletné zaisťovanie činnosti - vykonávanie funkcie technika ...

Činnosť: - poradenské služby v oblasti úspory energie, využitie alternatívnych zdrojov

Metalografia a materiálografia. Kontrola kvality. Výroba: - laboratórne zariadenia na prípravu vzoriek: - rozbrusovacie píly - brúsky - leštičky - tvrdomery - laboratórny nábytok.

Elektronické riadiace systémy Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov,

- fotovoltaické panely - fotovoltaické elektrárne - zabezpečenie a podanie žiadosti o pripojenie elektrárne u spoločnosti ČEZ - kompletná zostava FVE elektrárne, ktorú budete potrebovať a ktorá bude vyhovovať Vašim požiadavkám - inštalácia FVE na Vašu strechu - revízie a potrebné projektové dokumentácie - zaistíme podklady potreté pre ...

Kompletné služby v oblasti digitalizácie a správy dokumentov.

Predaj, servis: - počítače softvér - výpočtová technika. Výroba rozhlasových a televíznych prijímačov, prístrojov na záznam a reprodukciu zvuku alebo obrazu a podobných rádiových zariadení. Účtovníctvo.

Služby, dodávka: -catering -gastronomické technológie -závodné stravovanie -spolupráca s firmou MULTI INVENT.

Veľkoobchod, maloobchod: - zváracia technika - brusiva - elektrické ručné náradie

Využite možnosti používania výrobkov v najvyššej kvalite od českej firmy s dlhoročnou tradíciou. Sme schopní Vám ušiť na mieru kvalitné posteľné obliečky, deky aj vankúše, medzi našich zákazníkov patria nielen koneční zákazníci, ale aj veľkoobchody a hotely. Potreby pre inštalatérov: - inštalatérska bandáž v metráži alebo v ...

Výroba: - výsekové nože Autodoprava.