Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Povrchová úprava materiálov. Práškové lakovanie, sieťotlač.

Povrchová úprava kovov. Prášková lakovňa. Povrchové a dekoračné úpravy kovov.

Renovácia a opravy strojov, kovovýroba -opravy prednej nápravy traktorov -opravy riadenia traktorov -renovácia všetkých typov hriadeľov -sústružnícke práce -brúsenie čapov -frézovanie -renovácia jednotlivých dielov.

Služby: -jeden z najvýznamnejších dodávateľov automobilových finalistov celosvetovo -lisovanie a zváranie autodielov -oceľové výlisky.

Veľkoobchod, predaj: -záhradkárske potreby -semená -prípravky na ochranu rastlín -hnojivá -náradie -hadica -aqua program -plasty -truhlíky, kvetináče -fólie, textílie

Predaj, oprava, servis: - stavebné stroje, mechanizácia - nakladače - bagre - traktory, kosačky

- Import a export hutníckych výrobkov, strojov a technologických liniek na ich spracovanie vrátane nástrojov a periférnych zariadení - Obchodná a technická činnosť súvisiaca zo zadania predovšetkým automobilového, strojárskeho. elektrotechnického, stavebného a chemického priemyslu - Kompletné spracovanie projektových zadaní - ...

Výroba a predaj: - limnigrafické laty, - vodočetov. Meranie výšky vodnej hladiny.

Služby: -vŕtané studne -vrty pre tepelné čerpadlá -predaj a montáž čerpadiel -zemné práce -vrty pre geologický prieskum -ťažobná činnosť.

Služby: -výroba sklárskych foriem.

Výroba: - formy na výrobu pneumatiky: - hliníkové a oceľové formy - oceľové kontajnery na výrobu pneumatiky Zváranie laserom: - laserové zváranie ocele, hliníka a titánu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Predaj: - spotrebný materiál pre kancelársku techniku

Predaj, servis, bazár: - manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky - poľnohospodárska technika

- realizácia dodávky v oblasti profesionálnej gastrotechnológie na kľúč a je importérom prevažne produktov výrobcov Meiko, Etol, Rieber, ale aj ďalších.

Potrebujete rýchlo riešiť Vašu finančnú situáciu? Potrebujete požičať peniaze? Využite služby spoločnosti ZEMI BUILDING MACHINES a.s. a vložte do zástavy Váš stroj. Zaručujeme okamžité vyplatenie finančných prostriedkov pri podpise zmluvy. Do zástavy prijímame stavebné stroje, poľnohospodárske stroje a nákladné automobily.

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

Správa podnikových informačných systémov. Predaj: - hardvér - softvér

výpočtová a kancelárska technika, PC siete, programové vybavenie, reklamné predmety vrátane potlače.

Prenájom, predaj, servis, lízing. Požičovňa malej mechanizácie: -vibračná technika -búracie kladivá -skrutkové kompresory -miešačky -závitorezy -ohrievače -brúsky -vysávače-priemyselné, pre domácnosť zváračky -píly a ďalšie profesionálne náradie.

Predaj výpočtovej techniky. Návrh, realizácia a prevádzkovanie internetových prezentácií. Zabezpečenie počítačových sietí, konzultácie a poradenstvo.

Projekčná a realizačná činnosť v architektúre. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavenie interiérov na kľúč. Rodinné domy-drevostavby, haly

Predaj a záručný servis kopírok, faxov, tlačiarní, popisovačov, multifunkcií Brother, Kyocera, Olivetti. Zaisťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačov a kancelárskej techniky. Kopírujeme do A3 farebne, laminácia a väzba.

Predaj špeciálnych mazív, olejov a separátorov. Spoločnosť pôsobí na českom, slovenskom a poľskom trhu od roku 1993.