Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba a montáž - oceľové konštrukcie Povrchové úpravy Kovovýroba

Servisné stredisko FAB. •výroba kľúčov, auto-kľúčov, moto-kľúčov, dozických a tvarových kľúčov jamkových, špeciálnych, čipových kľúčov a auto-kľúčov s čipom crypto •opravy vložiek, auto-zámkov •zjednocovanie vložiek, tvorba systému centrálneho a generálneho kľúča.

Stolárske práce -kúrenárske -klampiarske -pokrývačské -zámočnícke -vodoinštalatérske

Výroba, projekcia: -jednoúčelové stroje -dopravníky -manipulátory -lisovacie nástroje

Predaj, servis: - kancelárska technika - registračné pokladne

Predaj vyšívacích strojov Melco a Schiffli, vyšívacieho softvéru Wilcom či materiálov na vyšívanie. Poskytovanie poradenstva i služieb v obore vyšívania.

Služby: - vedenie účtovníctva Práca: - tryskanie kovov - metalizácia kovov Služby: - triedenie, kontrola plastových výliskov

Ponúkame: - výkon koordinátora BOZP na stavbách, skúsenosti na stavbách u zahraničných firiem aj v zahraničí - zabezpečovanie BOZP a PO pre fyzické aj právnické osoby.

Výroba, montáž: - klimatizácia - vzduchotechnika

Bezpečnostná agentúra: - fyzická ostraha - montáž elektronické zabezpečovacie systémy

Práca: -povrchová ochrana materiálov -nátery priemyselných konštrukcií -sanácia betónových konštrukcií -výstavba rodinných domov na kľúč -fasádne zatepľovacie systémy -tryskanie povrchov -údržba ochranných pásiem -doprava a zemné práce -zelená úsporám.

Predaj nechtových produktov -kozmetických nechtových výrobkov -výrobky na predlžovanie rias

Výroba a predaj obalov pre: - potravinárstvo - farmaceutický priemysel - spotrebný tovar - reklamné účely.

Prenájom kancelárskych strojov a zariadení vrátane počítačov.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Predaj, servis, revízia a prenájom - stavebné výťahy BÖCKER a GEDA Predaj - vrátky - miešačky - koše na betón - bádia Prenájom - vrátky - miešačky - koše na betón - bádia

Práca: -elektroinštalačný -kovovýroba

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

Práca: - rezanie laserom - rezanie vodným lúčom - spracovanie plechov

Maloobchod, predaj, požičovňa: -elektronáradie -záhradná technika -nástroje -meracia technika -pracovné odevy

Výroba: - produkty na nedeštruktívne skúšanie materiálov - sondy vírivých prúdov

Výroba, predaj a servis zariadenia pre gastronómiu.

Autorizovaný servis strojov Komatsu - opravy všetkých typov stavebných strojov KOMATSU. Stavebná činnosť - výstavba inžinierskych sietí - rekonštrukcia budov - výstavba rodinných domov - zemné práce. Projektovanie - projekčná činnosť. Rekultivačná činnosť. Strojná výroba - oceľové konštrukcie - stroje a zariadenia na ťažbu a ...

Predaj: - počítače, servery, notebooky, predaj softvéru a ďalšie komponenty Montáže: - počítačové siete LAN/WAN na kľúč, - zabezpečovacie systémy EZS, perimetria a EPS - kamerové systémy - dochádzkové a stravovacie systémy - ozvučovacie systémy - ďalšie slaboprúdové systémy - elektroinštalácia silnoprúd Poskytuje: - ...