Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Ponúka: -čerpadlá a vodárne vrátane príslušenstvo -čerpadlá odpadových vôd a kúrenárska -expanzné a tlakové nádoby -armatúry -hadica -termostaty -filtre. Záhradný program Gardena. Sídlo: Signa Pumpy, spol. s r. o. Pražská 12/78 500 04 Hradec Králové - Kukleny

Stavebný dozor, stavebná, inžinierska činnosť - činnosť stavebného dozoru - výstavba rodinných, pasívnych nízkoenergetických domov - rekonštrukcia interiérov - koordinátor BOZP (kontrola projektovej dokumentácie, spracujeme a vedieme plány stavby)

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj spotrebného lekárskeho a laboratórneho materiálu; výroba a opravy lekárskych prístrojov, nástrojov a zdravotníckych potrieb. Veľkoobchod s potrebami pre dentistov, laboratóriá, nemocnice, lekárne, vr. zdravotníckych prístrojov a ortopedických výrobkov.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...

Prístrojová technika pre analýzu vody. Prevádzkové prístroje: - koncentrácia kyslíka - pH - ORP - knduktivita - koncentrácia chlóru - koncentrácia ClO2 - koncentrácia ozónu - fotometre: - obsah organických látok - zákal vody - koncentrácia ozónu - prevádzkové snímače - pomocné zariadenia - analyzátorové ...

Čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenie. Požičovňa čistiacich strojov. Údržba zelene, upratovanie snehu. Pranie a žehlenie bielizne.

Predaj a servis zváracej techniky. Autorizovaný servis zváracích zdrojov a zariadení.

Centrum zváracej techniky. predávame stroje a materiály na zváranie, spájkovanie a brúsenie. Poradenská činnosť.

Sme spoločnosť predávajúca kancelársku techniku. Kopírovacie a ofsetové stroje UTAX: -predaj. Pokladne registračné UTAX: -predaj servis. Pokladňové systémy. Počítače osobné UTAX: -predaj, servis. Počítačové siete. Písacie stroje: -predaj, servis. Faxy: -predaj, servis.

Kovovýroba - výroba protipožiarnych dverí. Výroba kovových dverí, okien, vonkajších roliet, zimných záhrad a presklených fasád.

Veľkoobchod, predaj: -obaly -tašky -sáčky -fólia -jednorazový riad -krabice -hygienické potreby -drogéria

Drevovýroba: - palety - drevené obaly - rezivo.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Služby: - nákup, predaj a montáže vodomerov a meračov tepla - úradné overenie vodomerov a meračov tepla v celom rozsahu - dodávku a montáž termoventilov a pomerových meračov tepla - rozúčtovanie spotreby energií - energetický audit - úpravne vody - spracovanie projektov.

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

KEBEK s.r.o. Predajňa Plzeň Veľkoobchod, maloobchod, predaj, výroba: - spojovací materiál - kotviaca a závesná technika - vzduchotechniké zariadenia - klimatizačné jednotky. Import štandardov: - skrutky, matice, podložky. Vlastná výroba výkresových súčastí obrábaním a lisovaním. Individuálne riešenie logistiky dodávok.

Komplexné služby: - oblasť zabezpečenia materiálom, komponenty, výrobky a vybavenie pre výrobné spoločnosti a automobilový priemysel.

Inžinierska spoločnosť v odboroch: - priemyselná chémia - energetika - koksárenstvo - ekológia.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závesová a kotviaca technika - klimatizačné jednotky - vzduchotechnické zariadenia. Komponenty: -pre výrobu a montáž vzduchotechnických zariadenia -výstuhové profily pre plastové okenné systémy.

Kompletné opravy a servis výfukov. Predaj a montáž nových výfukov vrátane príslušenstva. Ochranné nátery, zámočnícke a zváračské práce. Prevádzkareň Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Predaj, maloobchod, oprava, servis -vysokozdvižné vozíky vrátane náhradných dielov Sídlo: - Podolie 271.

Upratovacie práce pre firmy, organizácie a súkromné osoby: - čistenie kobercov a čalúneného nábytku - umývanie okien a nákladov - upratovanie po maľovaní a rekonštrukciách, stavbách - gazdiná - vypratanie pivníc, pôd a bytov. Požičovňa: - čistiace stroje na koberce a čalúnenie

Dodávka, poradenstvo: - programy na spracovanie dát, softvér (SW) - právne, daňové, podnikateľské poradenstvo - návrh a optimalizácia sklárskeho dizajnu - expertné riadenie sklárskych pecí - analýzy defektov v skle.