Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, dodávka: - plastikačné jednotky pre plastikárenské, gumárenské a potravinárske extrudery - rekonštrukcia extruderov, nové geometrie slimákov - vstrekovacie a vyfukovacie stroje - náhradné diely pre zahraničné stroje.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika

Inštalatérstvo, kúrenárstvo, zámočnícke práce, návrhy a inštalácia tepelných čerpadiel. Vodo topo plyn - vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Zemné práce. Kovovýroba - zámočnícke práce - frézovanie - vŕtanie - zváračské práce.

Výroba, dodávka, montáž: -dopravníky

Miešanie autolakov, predaj, e-shop príslušenstvo pre lakovníkov a lakovne - autolaky - airbrush farby - airbrusch pištole a technika - brusivo - tmely.

Revízia: - tlakové nádoby - kotly - plynové zariadenia

Demolácia. Zemné a výkopové práce Stavebná činnosť - výstavba domov a bytov - rekonštrukcia. Zámočnícke práce.

Kovovýroba: -obrábanie kovov -zváranie kovov -výroba na zákazku. Povrchová úprava kovov.

Povrchová úprava kovov: -zinkovanie -eloxovanie. Otrýskanie, lakovanie, metalizácia kovov, žiarové pokovovanie, galvanické pokovovanie spojovacieho materiálu.

Služby, práce: - montáž merania a regulácie na výmenníkových staniciach, plynových kotolniach, elektrokotolniach a vzduchotechnických jednotkách - kúrenárske - vodoinštalácia - elektroinštalácia Predaj: - kúrenársky materiál

Naše služby: - spracovanie technickej dokumentácie - opravy a rekonštrukcia parných kotlov - opravy a rekonštrukcie: - plynovody - kyslíkovody - horúcovody - parovody. - opravy a rekonštrukcie oceľových konštrukcií - výroba a montáž oceľových konštrukcií - cestná a motorová doprava - zámočníctvo. Predaj: - ...

Zámočnícke práce. Výroba - mreže - kovový nábytok - kovové ploty - schody - zábradlie.

Realizácia, montáž - elektronické zariadenia na ochranu osôb a majetku - závory, parkovacie systémy a bránové systémy - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - prístupové systémy - elektronické požiarne systémy. Elektroinštalácia a káblové rozvody.

Vývoj, výroba, predaj, e-shop: - elektrické zariadenie - časové spínacie hodiny - rozvádzače - teplomery - vlhkomery - alarmy - záložné zdroje - hydrostaty - kamery, monitory - termostaty - vykurovacie fólie, pásy, patróny.

Predaj: - nové autokaravany, obytné vozidlá, úžitkové vozidlá - nové autá - náhradné diely - autodoplnky. Autorizovaný servis všetkých typov vozidiel: - záručná - pozáručné. Financovanie, lízing, dôvera. Autobazár všetkých značiek. Pneuservis. Karosárske práce. Meranie emisií. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Zaoberáme sa: - poradenstvom v oblasti poľnohospodárstva. Zaoberáme sa výhradne: - návrhy, projekciou, výstavbou a servisom bioplynových staníc.

Čistenie interiérov áut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnom Požičovňa - stroje na čistenie kobercov a čalúnenie - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnom Zaistenie - pravidelné a občasné upratovanie - upratovanie po maliaroch - umývanie okien - v oblasti Přerov a Bytřice pod ...

Predaj a servis: -spotrebná elektronika -výpočtová technika -televízne a satelitné antény. Autorizovaný predajca SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televízia -videa -hifi veže -satelitné komplety -audio a video kazety -príslušenstvo. Výpočtová technika: -počítače PC -zostavy -komponenty -notebooky -tlačiarne ...

Kovoobrábanie a zváranie hliníka pre automobilový, elektrotechnický priemysel. Spracovanie hliníka. Lisovanie, výroba profilov. Výrobky z hliníka. Spracovanie zliatiny. Povrchová úprava kovov: - eloxovanie.

Predaj: - náradie - spojovací materiál - záhradná technika - čerpadlá

Činnosť: - technicko-organizačná činnosť v požiarnej ochrane

Spoločnosť Medical Trade, s.r.o. - výroba, predaj a servis stomatologickej techniky. Dodávame kompletné vybavenie stomatologických ordinácií. Sme výhradnými dodávateľmi zubných súprav a kresiel značky STOMADENT a separátorov amalgámu značky SKANTECH. Naša spoločnosť taktiež dodáva stomatologické kreslá a lekárske sedačky / stoličky od ...

Súkromná letecká spoločnosť, ktorej doménou je prevažne charterová letecká preprava osôb a nákladov a letecký servis s oprávnením pre údržbu lietadiel podľa EASA PART 145. Naša spoločnosť zaisťuje už od roku 2001 na základe prevádzkových povolení nielen letecký servis lietadiel, ale aj charterovú dopravu osôb a nákladov po celej Európe svojou ...