Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Konštrukčná a projekčná kancelária: - žeriavy špeciálne, žeriavy pre ťažké prevádzky - prepravné technologické vozidlá - žeriavy so štandardnými komponentmi - technologické plošiny - polohovadlá -projekcia. Poradenská a konzultatívna činnosť: - systémy riadenia kvality / ISO*9000 / - program ČD: - točne, presuvne, technické a ...

Vývoj, výroba, realizácia: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperácie tepla -nízkoenergetické domy -riadiace a regulačné systémy -kotla na metrové palivové drevo -vzduchotechnika -odovzdávacia akumulačná stanica tepla.

Výroba: - ťažká vzduchotechnika - zváranie oceľových konštrukcií

Veľkoobchod: - obalový materiál - tašky, peľ - fólia - vrecká

Zemné práce - hĺbené vykopávky jamy, ryhy, šachty - odkopávky a prekopávky - urovnanie a hutnenie terénu. Rekonštrukcia, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojné obrábanie kovov - frézovanie. - zváračské práce. Kovovýroba, zámočnícke práce. Rastlinná výroba.

Spracovanie nerezovej ocele, výroba: - nerez doplnky pre off-road automobily - nerez doplnky pre motocykle - zábradlie

Predaj, montáž a servis: -úpravne vôd -kontroly, analýzy a čistenie vôd pre individuálne d omácnosti, spoločnosti a verejné organizácie.

Predaj, servis: -záhradná a lesná technika -záhradné traktory, ridery -elektrocentrály -postrekovače -plotostrihy -štiepačky dreva -vysávače lístia -snehové frézy -motorové píly -kosačky -krovinorezy -čerpadlá.

Tovar pre les a záhradu. Predaj a servis: -profesionálna a hobby technika a príslušenstvo -záhradná a lesná technika. Záručný a pozáručný servis. Brúsenie reťazí. Vyvažovanie nožov. Rovnanie kľukových hriadeľov. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánske Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Maloobchod, predaj, servis: -kancelárska technika -kopírky -farebné multifunkčné kopírky -multifunkčné stroje -tlačiarne -faxy -telefóny -kalkulačky -spotrebný materiál. Inštalácia, servis priamo u zákazníka.

Dodávka, predaj, prenájom - technológie pre technické zasnežovanie - nové a repasované snehové delá - náhradné diely na snehové delá.

Zaoberáme sa predajom notebookov a ostatnej výpočtovej techniky vrátane príslušenstva. Zostavovanie PC na mieru. Predaj repasovaných PC a notebookov. Poskytujeme kompletný PC servis a odborné poradenstvo.

Predaj: -bytový nábytok -kuchynský nábytok -čalúnený nábytok -obývacie steny -postele -kuchyne vrátane grafickej a počítačovej vizualizácie -kancelársky nábytok -stavebnín -stavebného materiálu -doprava nábytku i stavebného materiálu zaistená zadarmo.

Tlač a grafika na zákazku. Grafika: - realizácia grafických návrhov - DTP programy na platformách MAC aj PC - sadzba, zlom – grafické návrhy vizitiek, hlavičkových papierov, obálok, samolepiek, formulárov, letákov, prospektov, plagátov, firemných dosiek, brožúr, časopisov, kníh, inzerátov, billboardov, internetových prezentácií, ...

E-shop: -hasiace spreje -autochémia -čistiace prostriedky pre domácnosť -kozmeticka (mydlá, telové mlieka) -opravné spreje na pneumatiky vozidiel a motocyklov -čistiace spreje klimatizačných systémov -župany -osušky -dávkovače mydla -obúvacia lyžica -napichovátka.

Kvalitný a rýchly počítačový servis je iba jednou z našich služieb. Medzi tieto služby patria nielen opravy počítačov a servis notebookov, ale aj záchrana a obnova dát, čistenie, odvírovanie a pod. Nelámte si hlavu s tým, že počítačom vlastne nerozumiete. Neváhajte a využite našej NON-STOP linky, ktorá je tu pre Vás. Pomôžeme Vám problémy vyriešiť.

Autorizovaný díler ŠKODA. Predaj a lízing: -nové vozidlá ŠKODA -autodoplnky -náhradné diely. Autobazár. Špeciálne úpravy. Servis vozidiel ŠKODA. Športové úpravy vozidiel ŠKODA. Lakovanie vozidiel farbami STANDOX. Oficiálny predajca olejov MOGUL aj pre veľkoodberateľov.

Montáž, údržba, servis: -slaboprúdové rozvody vrátane okruhov priemyselnej televízie -zabezpečovacie zariadenie (EZS a EPS) -prístupové a dochádzkové systémy -ozvučovacia technika -dispečerské pracoviská (PCO).

Kovovýroba - mechanické obrábanie - CNC obrábanie - výroba oceľových konštrukcií - výroba dielov na stavbu strojov.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Montáž - kamerové systémy - zabezpečovacie zariadenie - diaľkové riadenie objektov.

Montáž, opravy, revízia a údržba vyhradených elektrických zariadení - silnoprúdové elektrické rozvody (do 1000V) - slaboprúdové elektrické rozvody - systémy merania a regulácie - dátové rozvody a štruktúrovaná kabeláž - kamerové systémy.

Revízia, opravy a predaj hasiacich prístrojov, hydrantov a príslušenstva.

Kovovýroba, kovoobrábanie. CNC* sústruženie: - z tyče: priemer 8÷70mm, dĺžka 434mm. - vkladané kusy: - obežný priemer nad ložom 440mm - max. priemer obrábania 310mm - max. dĺžka obrábania 434mm. CNC* frézovanie (vertikálne): - rozmery upínacej plochy stola 2000x650mm - najväčšia dĺžka dráhy stola(X)1600mm - najväčšia ...

Výroba, predaj, montáž, servis: -univerzálne stavebnicové zariadenie pre vybavenie interiérov -regálové systémy - rámové, sektorové -predajné pulty -pokladničné boxy -stojany, koše, pódiá, regály na zákazku -sektorové predajné pulty. .

Maloobchod, Veľkoobchod, Výroba, Predaj: -tonerové kazety do laserových tlačiarní -Atramentové kazety pre atramentové tlačiarne -doplňovacie sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papiere AMFIBIAN FROG Služby, renovácia: -Atramentové náplne do tlačiarne -tonerové kazety do tlačiarne a faxov.