Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vykonávame servis, opravy a údržby tlačiarní a kopírok.

Vybavenie autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rýchloservis - oprava a údržba vozidiel. Pneuservis. Predaj pneumatík.

E-shop. Predaj pomôcok na manikúru. Všetko pre manikúru.

Vývoz: - obrábacie a tvárniace stroje, nástroje - objímky na opravu potrubných systémov.

Predávame strojárenské zariadenie.

Dodávame prístroje pre wellness, kúpele, estetické a kozmetické centrá. Sme výhradní dodávatelia multifunkčných vaňových boxov. Ďalej v našej ponuke nájdete lekárske, estetické a kozmetické prístroje a vysoko účinnú lekársku kozmetiku. www.rovitespa.eu

Predaj, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíkov Hyster - náhradných dielov, doplnkov k vozíkom - školenie vodičov a poradenstvo - technické kontroly a revízie LPG systémov.

Predaj, e-shop: - materiály na výrobu nábytku a dizajn interiérov a potreby pre stolárov, stolárov a domácich majstrov: - plošné materiály - nábytkové hrany a kovania - brusivo - spojovací materiál - drezy a batérie - osvetlenie - lepidlá, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomôcky - náradie - ...

Stolárstvo, Stolárstvo. Zákazková výroba na mieru: -interiérový nábytok: -kuchyňa -detské izby -obývacie steny -vstavané skrine -konferenčenie a písacie stoly -kancelársky nábytok.

Výroba, predaj - elektronické registračné úľové váhy EMMA.

Opravy, predaj, servis: -chladiace zariadenie -klimatizácia -gastrozariadenia -vzduchotechnické zariadenia

Veľkoobchod a maloobchod: -kúrenársky, vodoinštalačný materiál. Veľkosklad: -Sigma LUTÍN, Sigma Hranice, Wilo, KSB, Grundfos, CALPEDA, ZENIT, DAE -čerpadlá, vodárne -VKDI Orlík -kompresory ATMOS -ŽDB Bohumín -KORADO Česká Třebová -radiátory plechové, panelové, liatinové -ČKD Trutnov, OTTO INDUSTRIE ...

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Požičovňa lodí a raftov na Vltave, Otave, Lužnici a Sázave. Zaistíme kompletné vodácke služby: dopravu lodí na miesto vyplávania, prepravu osôb, prevoz bagáže, inštruktora, pomoc pri plánovaní trasy, nočné splav Českým Krumlovom.

Prášková lakovňa: -povrchová úprava zámočníckych výrobkov do veľkosti: š 1, 2m x d 2 m x v 2, 2 m -práškové lakovanie -práškové farby -práškové laky -aplikácia -poradenstvo -zváranie.

Kuchynské štúdio. Návrh: -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské zostavy -obývacia izba -spálňa, detské izby -kancelárske a firemné priestory -predsiene a vstavané skrine -kúpeľne.

Služby: -odborné poradenstvo v odbore bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP)

Predaj a servis dieselových motorov DEUTZ. Záručný a pozáručný servis, opravy a generálne opravy. Dodávky originálnych náhradných dielov.

Prevádzka všeobecných strojárskych činností. Výroba nástrojov, náradia a odlievanie kovov.

Koštrukcia a výroba vstrekovacích foriem do 1 t. Poskytujú internetový obchod.

Prenájom reklamných plôch v Plzni, výroba reklamných bannerov, výškové práce, prenájom vysokozdvižnej plošiny 24m, výškové plošiny, pracovné plošiny Plzeň.

Komplexná požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Služby: -projekcia požiarnej ochrany -zaistenie funkcie požiarneho a bezpečnostného technika -požiarny dozor-zaistenie a asistencia -projekty požiarnej ochrany -požiarne a bezpečnostné školenia -dokumentácia -preventívne prehliadky objektov PO a BP -protipožiarne upchávky ...