Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače - notebooky.

Luxusné kancelárske doplnky: - dierovačky - zošívačky - otvárače na listy spoločnosti El Casco - písacie perá Aurora a Diplomat - kožený tovar a módne doplnky od Filippi Peletterie a Underwood - zakladače na písomnosti Leuchtturm - ručne spracované kožené diáre a fotoalbumy nemeckej značky Treuleben & Bischof.

Predajňa, eshop, servis a požičovňa náradia. Ponúkame elektrické ručné náradie, vŕtačky, brúsky, kladivá, skrutkovače aj píly. Záhradná technika. Nájdete u nás kosačky, snehové frézy, krovinorezy a plotostrihy. Predaj a požičiavanie stavebnej techniky.

Opravy, údržba, servis: - obrábacie a tvárniace stroje - malé jednoúčelové stroje, automaty a výrobné zariadenia.

Výroba, dodávka: - technológie a stroje na výrobu káblov.

Výroba: - fotopolymérne štočky - tlačové formy pre flexotlač

Služby: - technické kontroly motorových vozíkov - revízia zdvíhacích zariadení - školenie žeriavnikov, viazačov - školenie vodičov motorových vozíkov

Predaj - kancelársky nábytok - postele - masívny nábytok - sedacie súpravy - stolička.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - spotrebná elektronika - fotoaparáty

Projekcia a konštrukcia vyhradených zdvíhacích zariadení a oceľových konštrukcií. Výroba a montáž žeriavov.

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Dodávka, e-shop: - masážne lehátka - lehátko pre fyzioterapeutov - kozmetické, pedikérske lehátka - nemocničné lôžka

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Nákup, predaj a servis lesnej a drevárskej techniky. Ponúkame aj školenia k strojom.

Rýchle a spoľahlivé otváranie zámkov, áut, bytov a trezorov. Výmena vložiek a zámkov, montáž kovania, opravy dverí. Zámočnícka pohotovosť nonstop Praha a okolie. Kompletné zámočnícke práce, zabezpečenie a iné podľa telefonickej dohody.

Predaj certifikovaných zbraňových skríň a trezorov.

Maloobchod, e-shop, servis: - registračné pokladne - váhy

Kovoobrábacie a tvárniace stroje: - nákup, výkup, predaj - preprava a sťahovanie nových aj použitých - servis, montáž a demontáž - likvidácia a odvoz zo zrušených prevádzok - zabezpečenie nákupu nového stroja podľa dodaných technických požiadaviek. Ďalej zhotovujeme znalecké posudky v odbore strojárstvo a autodopravy.

Predaj technológií, zariadení a vybavenia pre autoservisy a pneuservisy. - technologická súprava na opravy poškodených autoskiel GRD-systém, technológia na odstránenie šmúh a škrabancov na sklách, odlešťovanie predných svetlometovtechnologické sady a testery na detekciu a opravy motorov, EGR ventilov, turbo okruhov, elektrosystémov motorových ...

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

Vývoj, výroba, predaj, montáž a servis: - bezpečnostné dvere - trezory, bezpečnostné schránky - kľúče, vložky, zámky, generálne kľúče.

Predaj: - zdvíhacia a manipulačná technika - viazacie prostriedky a súvisiaci sortiment.