Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Dovoz, predaj, servis obytných prívesov, automobilov: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozkoch - obytné prívesy, automobily - náhradné diely (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - príslušenstvo. Cestovná agentúra: - zabezpečenie pobytov.

Komplexná činnosť v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany.

Predaj nábytku - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - rustikálny a sedací nábytok

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače - notebooky.

Luxusné kancelárske doplnky: - dierovačky - zošívačky - otvárače na listy spoločnosti El Casco - písacie perá Aurora a Diplomat - kožený tovar a módne doplnky od Filippi Peletterie a Underwood - zakladače na písomnosti Leuchtturm - ručne spracované kožené diáre a fotoalbumy nemeckej značky Treuleben & Bischof.

Predajňa, eshop, servis a požičovňa náradia. Ponúkame elektrické ručné náradie, vŕtačky, brúsky, kladivá, skrutkovače aj píly. Záhradná technika. Nájdete u nás kosačky, snehové frézy, krovinorezy a plotostrihy. Predaj a požičiavanie stavebnej techniky.

Opravy, údržba, servis: - obrábacie a tvárniace stroje - malé jednoúčelové stroje, automaty a výrobné zariadenia.

Výroba, dodávka: - technológie a stroje na výrobu káblov.

Výroba: - fotopolymérne štočky - tlačové formy pre flexotlač

Služby: - technické kontroly motorových vozíkov - revízia zdvíhacích zariadení - školenie žeriavnikov, viazačov - školenie vodičov motorových vozíkov

Predaj - kancelársky nábytok - postele - masívny nábytok - sedacie súpravy - stolička.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - spotrebná elektronika - fotoaparáty

Projekcia a konštrukcia vyhradených zdvíhacích zariadení a oceľových konštrukcií. Výroba a montáž žeriavov.

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Dodávka, e-shop: - masážne lehátka - lehátko pre fyzioterapeutov - kozmetické, pedikérske lehátka - nemocničné lôžka

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Nákup, predaj a servis lesnej a drevárskej techniky. Ponúkame aj školenia k strojom.

Rýchle a spoľahlivé otváranie zámkov, áut, bytov a trezorov. Výmena vložiek a zámkov, montáž kovania, opravy dverí. Zámočnícka pohotovosť nonstop Praha a okolie. Kompletné zámočnícke práce, zabezpečenie a iné podľa telefonickej dohody.

Predaj certifikovaných zbraňových skríň a trezorov.

Maloobchod, e-shop, servis: - registračné pokladne - váhy

Kovoobrábacie a tvárniace stroje: - nákup, výkup, predaj - preprava a sťahovanie nových aj použitých - servis, montáž a demontáž - likvidácia a odvoz zo zrušených prevádzok - zabezpečenie nákupu nového stroja podľa dodaných technických požiadaviek. Ďalej zhotovujeme znalecké posudky v odbore strojárstvo a autodopravy.

Predaj technológií, zariadení a vybavenia pre autoservisy a pneuservisy. - technologická súprava na opravy poškodených autoskiel GRD-systém, technológia na odstránenie šmúh a škrabancov na sklách, odlešťovanie predných svetlometovtechnologické sady a testery na detekciu a opravy motorov, EGR ventilov, turbo okruhov, elektrosystémov motorových ...