Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vykonávame kompletné inštalatérske a kúrenárske práce. Ďalej montáže tepelných čerpadiel, solárnych systémov či výrobu plastových nádrží.

Odborné služby v odbore bezpečnosti a hygieny práce, technicko organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany a koordinácie stavieb.

Predaj, e-shop, servis: - kancelárska technika - papiernictvo - copy centrum.

Predaj, servis, e-shop - PC zostavy - počítače - výpočtová technika - mobilné telefóny.

Projekcia, realizácia a údržba zelene - realizácia na kľúč - sadové úpravy - terénne úpravy - závlahy - výzdoba a aranžovanie interiérov.

Výroba, predaj: - trezory, trezory, zámky, zámok - trezory podľa katalógu aj podľa Vašich požiadaviek - stenové trezory - bytové trezory - stenové trezory - bytové trezory - vhodové trezory - trezory do podlahy - trezory pre 1. BT - trezory pre 2. BT - skrine na dokumenty - skrine na zbrane - pokladničky - zákazková ...

Požičovňa - kontajnery Likvidácia odpadov

Projekcia, výroba, predaj, dodanie, montáž: - stroje a zariadenia pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel - technologické nádrže, zásobníky, kontajnery a technologické celky z nehrdzavejúcej ocele - plniace a uzatváracie zariadenia téglikov, tub (tuby) a iných obalov látkami kvapalnými, pastovitými a sypkými. Výroba z ...

Autodoprava, doprava. Búracie práce. Zemné práce. Požičovňa stavebných strojov.

Oprava, servis: - chladničiek a mrazničiek - priemyselného chladenia - domácich a priemyselných klimatizácií - autoklimatizáciou Predaj: - elektrospotrebiče - elektronika - klimatizácia - chladiace a mraziace zariadenia do predajní

Práca: -obrábanie -výroba sústružených dielov -nástrojáreň

Modernizácia, údržba: - automatizácia Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie mzdovej agendy - ekonomické poradenstvo

Výroba: -plastové a gumové výrobky -výroba flexibilných obalov pre potravinárstvo.

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Demontážne a montážne práce všetkých tvárniacich strojov. Malé opravy, stredné opravy aj GO opravy všetkých tvárniacich strojov vrátane kompletnej el. inštalácia.

Predaj - prostriedky zdravotníckej techniky pre rádiodiagnostické pracoviská.

Služby: -umelecké kováčstvo -kamenosochárstvo -reštaurátorské práce -originálne kované šperky.

Internetový obchod, e-shop: - ručné elektrické náradie zn. RYOBI - záhradná technika zn. RYOBI

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Vyrábame lasery pre priemysel a medicínu. Lasery a laserové systémy na značenie, gravírovanie, rezanie, zváranie a priem. aplikácie. Zákazkový laserový popis a gravírovanie. Lekárske a kozmetické biostimulačné a výkonové lasery, bio a polymerizačné lampy.

Dovoz produktov pre vedu, výskum a bežnú laboratórnu prevádzku.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...

TECTRA A.S. pôsobí na českom trhu od roku 1990. Ponúkame riešenie úloh v oblasti: - meranie - kalibrácia - diagnostiky v spolupráci so svetovými výrobcami. Poskytujeme technickú podporu, záručný aj pozáručný servis a kalibračné služby. Ponúkame pomoc a konzultácie pri riešení úloh merania.

Predaj: - príslušenstvo k výpočtovej technike - kancelárske potreby - tlačiarne, tonery, náplne - sieťové prvky - multimédiá.