Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, e-shop: - kadernícke potreby, vlasová kozmetika.

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, solárnych elektrární, vykurovania, vodoinštalácie, elektroinštalácie.

Požičovňa lodí na Dyji. Nájdete nás v kempe Znojmo - ul. Loucká.

Spoločnosť sa zameriava na výrobu brán, bránok, plotov a zábradlia. V rámci tejto činnosti zaisťuje okrem výroby aj vizualizáciu, povrchovú úpravu a montáž. Ďalšími činnosťami je drobné obrábanie, brúsenie, zváranie a opravy drobných konštrukcií.

Požičovňa a predajňa autoboxov a nosičov bicyklov

Stavebné, zámočnícke, výkopové, zemné, demolačné práce, stavebná firma, činnosť, ručné výkopové práce, murárstvo, staviteľstvo Znojmo, Miroslav, Južná Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na kľúč -fasády -zateplení fasád -inženýrské siete -rekonstrukce domov -výstavba hál, skladov -základné dosky k ...

Komplexné služby: - kúrenie - fotovoltaické elektrárne - solárne systémy - tepelné čerpadlá - infrapanely

Projektovanie: - rodinných domu - záhradných chatiek - bytových domov - väčších či menších stavieb - investičné zámery - športové a zdravotnícke objekty atď. Meranie radónu.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop: - automobilové tesnenia - ploché priemyselné tesnenia - tesniace priemyselné prvky a materiály - zákazková výroba tesnení - lisovňa kovov s nástrojárňou - vysekávané a vyrezávané dielce - tesniace a vymedzovacie podložky - rezanie laserom aj vodným lúčom.

Predaj, montáž, služby: Riadiace systémy založené na identifikačných prostriedkoch Čerpacie stanice: -řídící systémy čerpacích staníc a olejového hospodárstva, sklad suchého tovaru -bezobslužný výdaj pohonných hmôt na čipové karty. Prístupové systémy: -Dvere, bránky a iné bariéry, určené na -zamezení pohybu nežiadúcim osobám -povolení ...

Hľadáte dodávateľa olejov, mazív či iných prevádzkových kvapalín? Spoločnosť DUKOR s.r.o. vznikla v roku 1994 a od rozšírenia v roku 2004 sa okrem nákupu a predaja strojov a techniky zaoberá aj predajom pohonných hmôt, motorových a priemyselných olejov, mazív a ďalších prevádzkových kvapalín, predajom technických benzínov, riedidiel a iných ...

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Montáž a servis jednotiek klimatizácií a tepelných čerpadiel Toshiba a Kaisai. Zariadenie v rôznych komfortných triedach pre rodinné domy, byty, kancelárie.

Kompletné murárske a zámočnícke práce. Rekonštrukcia domov, fasád, komínov, plotov Práca vo výškach.

Spoločnosť Výťahy VROM s.r.o. sa zaoberá servisom, modernizáciou a montážou výťahov. Ponúkame komplexné služby od montáže zariadenia, cez jeho údržbu, prevedenie technických prehliadok a revízií až po bežné opravy všetkých typov a to osobných, nákladných a hydraulických výťahov po celom území Českej republiky. Vykonávame výmenu zastaraných ...