Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spracovanie a vedenie: - dokumentácia PO, BOZP - požiarne správy k projektovej dokumentácii - posúdenie požiarneho nebezpečenstva - školenia zamestnancov a PO, BOZP - predaj a servis hasiacej techniky - predaj výstražných tabuliek, aplikácia protipožiarnych materiálov HILTI.

Sťahovanie obrábacích strojov Opravy a montáž - obrábacie stroje

Maloobchod, predaj, montáž, oprava, servis: -pretlakové, podtlakové alebo vákuové zariadenia -kompresory -ventilátory

Spoločnosť MNO - Polášek, s.r.o. má prevádzkareň Zlín-Príluky, kde je miešacie centrum a predajňa farieb a lakov. Na predaj máme maliarske, lakovnícke potreby, priemyselné farby, laky, nátery, interiérové farby, mozaikové omietky, fasádne farby a ďalšie produkty. Miešanie farieb na počkanie zaistí naše miešacie centrum. Tónovanie podľa ...

Všetky oplotenia Inžinierske siete Základové dosky Výstavba - hrubé stavby - rodinné domy Zámkové dlažby - chodníky, parkovacie plochy Pozemné staviteľstvo - revitalizácia ihrísk

Predaj, e-shop: - dentálne materiály - nástroje pre stomatológiu Showroom: Louny, Osloboditeľov 1175, tel.: 776 005 325

Výroba: - kuchynský nábytok - spálňa - obývacie steny - skrine - kancelársky nábytok

Realizácia záhrad - návrhy, projekty a realizácia záhrad - usadzovanie obrubníkov a palisád - zakladanie okrasných stromov - závlahové systémy.

Maloobchod, predaj: - satelitná, anténna technika - elektronika, televízia - autorádia - práčky - chladnička Služby: - montáž anténych, satelitných rozvodov

Výrobca pohonov pre vráta, brány a závory vr. všetkého príslušenstva, ovládacích a bezpečnostných prvkov. Ide o pohony v najvyššej kvalite pri použití progresívnych technologických inovácií. Jedinečné prevedenie ako vlastného pohonu tak aj riadiacich systémov pri pohonoch použitých.

Reklamná a produkčná agentúra - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamných ceduľ a stánkov, kovovýroba.

Maloobchod, predaj: - meracie a skúšobné prístroje - tvrdomery - pružinomery - padostroje - rázové kladivá - rheometre.

Predaj a servis výpočtovej aj kancelárskej techniky.

Kominárstvo - vložkovanie, čistenie a revízia komínov - montáž krbových kachlí - revízie a kontroly odberných plynových zariadení a tlakových nádob stabilných - servis regulačných staníc plynu a plynových horákov - montáž a servis detektorov plynov, kalibrácia tlakomerov. Predaj - krby, krbové kachle - grily - čerpacia technika.

Služby: -vyhotovenie požiarno bezpečnostných riešení -stavebná prevencia -požiarna prevencia -bezpečnosť práce

Montáž - elektronické zabezpečovacie zariadenie - kamerové systémy - videotelefóny - dochádzkové a prístupové systémy - meranie a regulácia - elektrická požiarna signalizácia. Elektroinštalačné práce.

Výroba, predaj: - špeciálne ložiská pre automobilový priemysel - ložiská pre klimatizácie automobilov - ihličkové valivé ložiská pre rovnobežné kĺby

Kovoobrábanie: -na sústružníckych automatoch -na CNC strojoch -zákazková práca podľa priania zákazníka v malo aj veľkosériovej výrobe.

Zámočníctvo: - bránové systémy - pojazdové brány - rotačné brány - zámočnícke práce.

Oprava, servis, revízia: -elektroinštalácia -voda -kúrenie -plyn -chladenie Služby: -správa nehnuteľností Inštalácia a revízia: -požiarnych zariadení

Predaj, bazár: - poľnohospodárska technika, stroje

Montáž, oprava: - horúcovody, parovody - produktovody - výmenníkové stanice Práca: - zámočnícke - zemné práce

Vlásenkárstvo, výroba, predaj vlasových a umelých parochní - parochne a tupé -umelé parochne cena -vlasové a umelé príčesy -froté turbany -šatky -úpravy a opravy parochní -výkup vlasov od dĺžky 45cm. Vlasová kozmetika.

Predaj, servis, e-shop: - počítače, výpočtová technika - hardvér, softvér - siete.