Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: -rozvody kabeláže -elektroinštalácií -servis elektronických zariadení -telefónne ústredne -dodávky priemyselných meracích systémov -meranie a rozúčtovanie nákladov na teplo a vodu -služby v oblasti marketingu

Výroba, predaj, servis, dovoz: - zdravotnícka technika: - ultrasonografy - urodynamické prístroje - ultrazvuky - didaktická technika.

Výroba a predaj: - konštrukčné a upínacie systémy - súčasti pre bleskozvody. Kovoobrábanie. Spracovanie plechov vrátane povrchovej úpravy.

Dodávka, opravy, revízia: - mostové žeriavy - kladkostroje - žeriavové dráhy - školenie žeriavnikov a viazačov. Montáž: - diaľkové ovládanie na žeriavy a kladkostroje - frekvenčné meniče pre plynulé zmeny rýchlosťou pohybu žeriava.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obrábacie elektrovreteny

Predaj: - ložiská - gufera - klinové remene Výroba: - hydraulické hadice

Výroba, projekcia, montáž: - vzduchotechnika - klimatizácia - tepelné čerpadlá - sálavé vykurovanie hál

Výroba, predaj - dátové záznamníky teplo, vlhkosť, tlak - modulové meracie technológie, senzory a elektronické prístroje.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -nechtová kozmetika -nástroje a pomôcky pre manikúru a pedikúru

Remeslá, služby - povrchové úpravy - zváračské práce Výroba - kotly, reaktory a nádoby pre chemický, farmaceutický a potravinársky priemysel

Služby: -stavba a správa počítačových sietí -DTP štúdio -tvorba videa Predaj, maloobchod, oprava, servis: - registračné pokladne - zvukové a svetelné aparatúry - kamerové systémy

Remeslá: -izolácia -zemné práce -murárske práce -klampiarske práce -pokrývačské práce -zámočnícke práce

Projekcia, výroba, dodávka, kovovýroba: - technológia pre šachty a tepelné elektrárne: - zariadenie na dopravu sypkých materiálov - doprava, spracovanie odpadov zo spaľovacieho procesu

Predaj, oprava, servis, kalibrácia: - diagnostické prístroje - meracie prístroje

Zámočnícka firma. Výroba, obrábanie kovových súčastí. Delenie materiálu vodným lúčom.

Predaj, montáž: - telekomunikačné zariadenia - telefónne ústredne - GSM brány - faxy

Predaj - stoličky kancelárske, ergonomické - kancelárske kreslá - kancelársky nábytok.

Predaj, maloobchod, e-shop, oprava, servis: -váhy priemyselné.

Mobilné drviče a triedičky na výrobu drveného kameniva a recykláciu stavebných odpadov, sutí, betónov a živíc. Servis. Ponuka použitých strojov. Spracovanie odpadového dreva. Výstavba statických liniek.

Predaj: -kancelársky a školský nábytok.

Výroba a dodávka: - mestské mobiliáre - pergoly - drevené prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Predaj, servis, údražba, prenájom - klimatizácia - kancelárska technika - kopírky, tlačiarne.

Výroba a montáž - oceľové konštrukcie. Opravy a servis - technologické zariadenia - pásové dopravníky. Zámočnícke práce.