Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Návrh a výroba jednoúčelových strojov - automatické a poloautomatické montážne a výrobné linky - automatizačná technika.

SILECON je dodávateľ sortimentu: Mobilné obytné, sanitárne a skladové kontajnery a zostavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Klimatizácia, vzduchotechnika, vzduchové clony, chladenie, vykurovanie, elektroinštalácia, HVAC, protihlukové steny, kryty, žalúzie, technické zariadenie budov. Meranie a regulácia.

Priemyselná automatizácia, strojná výroba a zámočnícka výroba: - jednoúčelové stroje a zariadenia - konštrukčné práce, návrhy a tvorba výkresovej dokumentácie - kontrolné a meracie prípravky - nástrojárska výroba - zváranie a oceľové konštrukcie - modely, formy a výrobky z kompozitov - automatizácia, implementácia riadiacich systémov, HW, ...

Viac ako len jednotka na trhu Ako výrobca strojov na opracovanie plastových, kovových a hliníkových profilov pokrývame celé spektrum výroby od malých ručných prevádzok až po priemyselné opracovanie profilov. Naša rodinná firma založená v roku 1928 so sídlom vo švábskom meste Mühlacker-Lomersheim má zastúpenie či pobočky vo viac ako 40 krajinách ...

Predaj: - výrobky lakovacích systémov - tmely - brusivo - plniče - vrchnými lakmi - leštenky - náradie pre autoopravárenstvo a lakovanie. Miešanie farieb.

Predaj: - spojovací materiál - stavebná chémia - obalový materiál - náradie, nástroje Služby: - ostrenie nástrojov - požičovňa náradia

Výroba a dodávka: - schodiská samonostné, priestorové, točité - zábradlie - schodiskové konštrukcie

Predaj a služby spojené s výpočtovou technikou - tonery a cartridge - kompaktibilné kazety a náplne do tlačiarní.

Predaj a servis výpočtovej techniky - dodávka hardvéru, softvér - tlačiarne a spotrebný materiál. Správa IT - outsourcing.

Vybavenie kuchynských prevádzok v oblasti profesionálnej gastronómie

Služby: - požičovňa vysokozdvižná plošina - výškové práce - práca maliarska, natieračská, lakovnícka

Výroba, montáž: - schodisko - zábradlie

Dodávame rezné kvapaliny a emulzie, rezné, tvárniace a mazacie oleje. To všetko vrátane kompletného servisu na mieru. Ďalej ponúkame LOC-LINE flexi dielce a filtračné textílie pre všetky filtrácie obrábacích strojov a brúsok.

Predaj a montáž - klimatizácia - tepelné čerpadlá - riadené vetranie.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tlačiarne Služba: -správa sietí -návrhy a realizácia sietí

Zámkárstvo Predaj, montáž: -bezpečnostné dvere BEDEX, Sherlock -trezory -zámky -kľúčové systémy -nožnicové mreže -núdzové otváranie dverí -otváranie trezorov. -otváranie automobilov

Výroba obalov, kartonáž: - krabice, darčekové krabice - kazety, puzdrá, dosky - obaly z lepeniek a mikrovlny - ekologické obaly.

Poradenská činnosť súvisiaca s výstavbou a prevádzkou BPS