Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Činnosť: - letecké služby - aerotaxi - vyhliadkové lety - prenájom lietadiel - pilotný výcvik

Dodávame: - náradie, nástroje a stroje širokému spektru zákazníkov. Distribúcia, dodávka, predaj: - stroje, nástroje, náradie a ostatné potreby pre remeselníkov a strojárstvo.

Kovovýroba: - výroba a spracovanie nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodisko, zábradlie - nádrže - výrobné stroje a potrubia pre potravinársky priemysel - gastronomické zariadenie Služby: - zámočnícke práce - zváranie metódou TIG, MIG / MAG - strihanie plechov Predaj, e-shop: - nerezové komponenty

Naše služby: Plastová výroba aj na zákazku podľa priania klienta. - čistiarne odpadových vôd pre RD - akumulačné nádrže, nádrže, septiky, revízne šachty - a kompletné služby spojené s týmito činnosťami.

Ponúkame predaj, montáže aj servis klimatizácií, vzduchotechniky, chladenia či tepelných čerpadiel.

Montážne práce: - oceľové konštrukcie - výrobné linky - technologické celky - vieme vyriešiť vďaka našim skúsenostiam aj nadštandardné a komplikované montáže Disponujeme vrtuľníkom - kráčajúcim žeriavom. Výroba oceľových konštrukcií. Výškové práce.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - výťahy - plošiny Dispečing - tel.: 722 322 343

Projekcia, výroba: - stroje na údržbu železničných tratí

Výroba: -laserové rezacie stroje -gravírovacie stroje

Komplexné služby v CNC obrábaní: - Predaj obrábacích strojov - Servis obrábacích strojov - Dodávky náhradných dielov - Stredné a generálne opravy obrábacích strojov - Školenie obsluhy a programovania Obrábacie stroje YCM, ACCUWAY, FORCE ONE: - vertikálne obrábacie centrá - päťosové obrábacie centrá - portálové obrábacie centrá ...

Predaj, servis, oprava - hasiace prístroje - požiarne vodovody - požiarne klapky.

Projekcia, výroba: - tlakové fľaše - vysokotlakové fľaše pre dýchacie prístroje - vysokotlakové fľaše pre priemyselné plyny - fľaše do airbagov

Služby: - vyhliadkové lety - letecká turistika - teambuilding

TSE spol. s r.o. je výrobnou spoločnosťou, ktorá pôsobí na tuzemskom i zahraničnom trhu v odbore elektroniky a elektrotechniky.

Organizovanie - koordinácia a dozor v priebehu výstavby a montáže - realizácia technológií pre bioplynové stanice - všeobecne technológie pre BPSky.

Výroba: -betónová strešná krytina -kompletačné prvky -odkvapový systém Návrh, realizácia: -solárny systém

Zaoberáme sa maloobchodným aj veľkoobchodným predajom, servisom zváracej techniky a ručného náradia FEIN a poradenskou činnosťou pre našich zákazníkov.

Obchodná činnosť - poľnohospodárske stroje Zámočníctvo Servis - STK traktorov Poľnohospodárske služby

Maloobchod, predaj: -tlačiarne -notebooky, tablety a počítače -spotrebný materiál - tonery, atramenty, pásky a pod. -doplnky pre kancelársku a výpočtovú techniku -počítačové komponenty -dátové médiá - Blu-Ray, DVD, CD, diskety, dátové pásky Predaj a inštalácia projektorov - školy, škôlky, konferenčné a školiace strediská, hotely, ...

Maloobchod, predaj: - čerpadlá záhradné, kalové, - domáce vodárne vrátane opráv a náhradných dielov - kúpeľňové vybavenie - záručný a pozáručný servis čerpadiel - veľkoobchodné zľavy. Práca: - inštalatérske práce.