Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Činnosť: - energetické audity - termovízia - preukazy energetickej náročnosti budov (PENB) - poradenstvo využívanie alternatívnych zdrojov energie.

Vývoj a výroba bezpečnostných systémov a armtúr pre nádrže a potrubné systémy - protiexplózne poistky - pretlakové a podtlakové ventily.

Výroba, oprava, servis, implementácia: - technologické linky Výroba: - stavebné hmoty - stavebné prvky z betónu

Poskytovanie komplexných služieb v oblasti riadiacich systémov zahŕňajúce ich návrh, dodávku, modernizáciu a servis. Vďaka integrácii našej firmy v spoločenstve INELSEV sme schopní dodávať celé investičné celky.

Autorizovaný predaj a servis záhradnej, lesnej a komunálnej techniky, Vykonávame záručné i pozáručné opravy -Opravy rotačných kosačiek všetkých značiek

Motoservis - opravy a servis motocyklov. Zámočníctvo, zámočnícka výroba - zábradlia, brány, bránky, vráta. Účtovné poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Predaj, e-shop: - profesionálne produkty na gélové nechty

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP a požiarnej ochrany PO - spracovanie dokumentácie - školenie zamestnancov - preventívne prehliadky pracovísk.

Služby: - priemyselná automatizácia - programovanie PLC (priemyselných automatov) Siemens - vývoj a nasadenie riadiacich systémov výrobných liniek na programovateľných automatoch - vývoj a nasadenie vizualizačného softvéru

Zámočnícke práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dielce -zábradlie -oceľové konštrukcie

Prenájom a predaj - pojazdné montážne plošiny LAYHER Zateplenie a kompletná revitalizácia - panelové, tehlové a rodinné domy Predaj - lešenie LAYHER Prenájom - lešenie LAYHER - zhozy sutiny GEDA, PERI STOJEK Rekonštrukcia - lodžia - bytové jadrá na kľúč Generálne opravy - strechy Výmena - okná - dvere

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory, CD zariadenia, softvér.

Elektroinštalácia, elektroinstalačné práce - dodávka a montáž elektrickej zabezpečovacej signalizácie, elektrickej požiarnej signalizácie, kamerové systémy, prístupové systémy, televízne a satelitné antény, domáce telefóny.

Odsávanie a filtrácia olejových a emulzných aerosólov, hmlovín a prachu. Ponúkame odlučovače olejovej hmly a aerosólu, filtračné veže, elektrostatické filtre, jednotky na odsávanie suchého prachu a dymu, sacie ramená a magnetické separátory.

Zákazková výroba z nerezovej ocele -komponenty aj celej konštrukcie strojných zariadení -výroba presných lisovaných dielov na CNC ohraňovacom lise -výroba zváraných, plechových a profilových konštrukcií -malo a stredne sériová výroba dielov z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba aj pre zahraničných ...

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Zastúpenie pre Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Poradenstvo a služby v oblasti BOZP a PO - školenia BOZP a PO - dokumentácia. Predaj hasiacej techniky.

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Výroba strojov a foriem - obrábanie - delenie vodným lúčom a laserom - sústruženie - brúsenie - povrchové úpravy.